Recenzie cablu date si incarcare din Piele ECO (TYPE C)

Recenzie cablu date si incarcare din Piele ECO (TYPE C)


Atunci cand dorim sa achizitionam un cablu de date primele conditii pe care trebuie sa le indeplineasca sunt calitatea si durabilitatea. Se pare ca acest cablul de date si incarcare din Piele Eco Type C comercializat de Alfamobility a indeplinit toate aceste aspecte.

Cablul din piele Eco indeplineste toate cerintele de mai sus. Avand o lungime de 1 metru, acesta este foarte versatil, deoarece ofera mobilitate utilizatorului. Exteriorul rezistent al acestui cablu asigura o utilizare de durata, deoarece nu poate fi usor deteriorat. Durabilitatea nu este singurul lui atu. Aspectul elegant din piele ecologica maronie face ca acest cablu sa fie usor de transportat oriunde doreste utilizatorul.


Versiunea acestui cablu din piele ecologica este TYPE C- USB, de DC 5V si 2.4A. Compozitia interioara este constituita din cupru emailat avand peste 100 de elemente ce il fac un dispozitiv de nelipsit. Alte caracteristici care recoamnda acest cablu sunt Safe Charge si Speed Data.

Recoamnd acest cablu, deoarece este accesoriul de care nu te poti desparti niciodata. Calitatea superioara si aspectul elegant fac ca acest produs sa fie apreciat de toata lumea in special de cei care sunt mereu in miscare.

Pe Alfamobility gasim cele mai bune accesorii GSM.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord