Prezentare PAD Razer Goliathus Chroma

Prezentare PAD Razer Goliathus Chroma


Razer Goliathus Chroma este un mouse PAD special creat pentru gaming, oferit de cei de la Razer. Este un produs de top capabil sa le ofere utilizatorilor o experienta mai intensa de gaming. Comparativ cu alte produse, acesta ne ofera cateva avantaje notabile, vizibile mai ales de catre ochii unui cunoscator.

Probabil cel mai interesant aspect este acela ca PAD-ul este luminat pe margini, iar fiind din gama Choma, poate fi sincronizat cu alte dispozitive Razer Chroma prin intermediul aplicatiei Razer Synapse pentru a ilumina asa cum vrem si in culorile dorite.

Suprafata de contact cu mana si cu mouse-ul este realizata din cele mai bune materiale astfel incat mouseul sa alunece fara probleme iar mana sa nu ne oboseasca, chiar si in timpul sesiunilor indelungate de gaming. Astfel, aceasta suprafata este optimizata pentru toate tipurile de senzitivitate pe care le poate avea un mouse, fie ca este vorba despre unu mouse cu senzor laser sau unul cu senzor optic. Toate se vor misca la fel de bine si de exact. Mai mult, acesta nu va aluneca de pe nicio suprafata pe care il asezam, avand o baza din cauciun anti-alunecare.

 

Goliathus Chroma este disponibil in patru marimi diferite, de la Small pana la Extendex, pe care putem plasa si tastatura si mouse-ul si poate fi comandat in doua variante de design: Terra Edition sau Cosmic Edition. Este portabil, realizat din materiale de calitate care nu se vor deteriora in timp si nu vor afecta cu nimic experienta de gaming. Este un gadget in adevaratul sens al cuvantului si merita achizitonat mai ales daca aveti deja si alte produse Razer.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord