Prezentare mouse Razer Abyssus Essential

Prezentare mouse Razer Abyssus Essential


Razer Abyssus Essential este un mouse optic pentru gaming aparut pe piata la sfarsitul anului 2009. Acesta a adus, comparativ cu predecesorii sai si fata de alte modele de mousi cateva aspecte noi si imbunatatite. Un aspect notabil de cand il conectam la un pc sau laptop este reprezentat de prezenta luminilor de la baza acestuia, care se schimba periodic, avand nu mai putin de 16.8 milioane de culori pe care le putem vizualiza si dintre care le putem alege pe cele preferate.

Abyssus Essential are un senzor optin de 7200 DPI si o viteza de 220 IPS fiind extrem de precis in jocurile video.  Mouse-ul prezinta 3 butoane programabile care sunt extrem de durabile, realizate special pentru sesiunile prelungite si intense de gaming. Mai mult de atat, Abyssus Essential este perfect pentru persoanele ambidextre, avand o forma unica care ne permite sa il utiliam atat cu mana dreapta cat si cu cea stanga.

Ca in cazul tuturor gadgeturilor Razer Chroma, si in cazul acestui mouse avem la dispozitie aplicatie Razer Synapse 3 care ne permite sa setam parametrii doriti mai usor. Cu ajutorul acestei aplicatii avem totodata si posibilitatea de a sincroniza doua sau mai multe dispozitie Razer Chroma, ca de exemplu mouse-ul cu o tastatura si cu o pereche de casti.

Experientele de gaming vor fi asadar mult mai intense iar indemanarea si priceperea voastra va putea atinge un nou nivel. Va veti indragosti de acest mouse dupa ce veti vedea cat de bine optimizat este si ce rezultate ne ofera.

Legat de desing, deja am specificat ca are o forma unica, nu prea intalnita in cazul mousilor de gaming dar care a reusit sa surprinda cu siguranta. Este realizat din materiale de calitate, de la carcasa pana la cablul de conectare. Nelipsit nu este nici logo-ul Razer de pe partea superioara din spate a acestuia, care este desigur luminata asemeni bazei. Sincronizat cu alte dispozitive Razer ne va oferi un spectacol de lumini si o experienta de gaming placuta.

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord