Prezentare monitor Philips Moda 245C

Prezentare monitor Philips Moda 245C


Moda 245C este cel mai subtire monitor realizat pana acum de cei de la Philips, avand doar 5mm in partea superioara. Este foarte reusit din punct de vedere al designului, de la monitorul in sine pana la piciorul de suport. Este perfect pentru aplicatiile de office si pentru a fi utilizat la receptii si in aplicatii asemanatoare.

Primit in teste am avut ocazia sa il utilizez timp indelungat in diverse aplicatii de office, atat pe browser cat si in alte programe iar calitatea imaginilor si viteza de miscare au fost vizibile. Si chiar daca monitorul are o diagonala mica, de doar 24 inch, compenzeaza prin designul foarte reusit si claritatea imaginilor.

Monitorul este foarte simplu, pe partea din fata gasim doar logo-ul Philips, cu care deja ne-am obisnuit, iluminat desigur. Putem opri iluminarea foarte usor din meniul utilizatorului daca acest lucru ne deranjeza. Pe partea din spate gasim porturile, nu foarte multe. Ceva scurt si la obiect: portul HDMI, portul DisplayPort, portul D-Sub, un port Jack si portul pentru cablul de alimentare. De asemenea, pe partea dreapta din spate gasim si butonul pentru accesarea meniului si selectarea actiunilor dorite.

In ceea ce priveste meniurile, acestea sunt 7 la numar si se refera la intrari, audio, imagine, culori, limba,  setarile OSD si alte setari. Acestea pot fi accesate foarte usor cu ajutorul butonului tip Joystick.

Nici in materie de gaming monitorul nu se miscatau deloc. Imaginile sunt clare, rezolutia de 1920×1080 fiind cea mai potrivita pentru acest monitor. Totodata, datorita ramei foarte subtiri, putem lega mai multe monitoare la aceeasi unitate pentru a putea realiza mai multe sarcini deodata sau chiar si pentru gaming, tranzitia de la un monitor la altul facandu-se rapid. Iar utilizand tehnologiile Flocker-Free, SmartConstrat si SmartImage, putem seta calitatea imaginilor si alti parametrii asa cum este mai bine pentru noi.

Raportul calitate pret este unul foarte bun daca stam sa analizam toate aspectele pozitive ale monitorului, de la design pana la tehnologiile incorporate. Este potrivit pentru office, multimedia si gaming, lucruri pe care nu toice monitor le poate face.

Pentru mai multe informatii puteti vizualiza si manualul de utilizare.

 

2 Comments

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord