Prezentare casti gaming Razer Electra v2

Prezentare casti gaming Razer Electra v2


Pe cat de importanta este experienta unei persoane intr-un joc, pe atat de important este si set-up-ul de gaming si aparatura utilizata, ca sa zicem asa. Un mouse si p pereche de casti bune pot face minuni intr-ul joc Shooter. De accea, cei de la Razer le-au adus gamerilor castile Electra v2 special create pentru a oferi o experienta cat mai buna in gaming, indiferent de tipul de joc si de mediul de gaming: pc sau consola.

Setul de casti Electra v2 este perfect optimizat pentru a ne oferi sunete de calitate inalta atat in gaming cat si in alte aplicatii. Au un design elegat si sunt extrem de confortabile si placut de purtat. Castile ne ofera sunete exacte astfel ca niciun inamic nu se va mai putea ascunde de noi iar noi nu vom mai putea fi luati prin surprindere de atacurile din umbra.

Ca si design, castile arata destul de bine, au desigur adaugat si logo-ul Razer iluminat si sunt realizate din materiale de calitate, de la banza ajustabila pana la materialul plastic. Nu va mai fi nevoie sa ajutam noi castile dupa marimea capului, acest lucru fiind facut automat si fara efort de catre casti. Astfel, vom obtine cele mai bune rezultate, castile nu ne vor strange si vor fi la fel de confortabile pana in ultimul minut de utilizare. Sunt realizate din aliuminiu insa sunt destul de usoare si de portabile. Nu conteaza cat de mult ne miscam in fata ecranului, castile vor sta la fel de confortabil. Iar datorica cablului de conectare extins ne putem apropia si indeparta de ecran dupa bunul plac.

In ceea ce priveste functionalitatile, Electra v2 poate fi echipat si cu un microfon inclus in pachet, ce se poate conecta la setul de casti printr-o mufa Jack. Pe carca stanga avem butonul pentru ajustarea volumului si pentru pornirea si oprirea microfonului.

Totodata, utilizand aplicatia Razer Synapse pute, sincroniza doua sau mai multe dispozitive Razer pentru o experienta si mai intensa de gaming sau media.

1 comment

Add yours
  1. 1
    Sebb

    Si totusi nu mi se par scumpe… Sunt gamer..ma joc foarte mult diferite jocuri si sunetul face tot.. Totusi la 60$ nu mi se par scumpe .. si au si un design fain . Good job Marius pentru prezentare.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord