Penurie de contabili versus pepiniera de contabili

Penurie de contabili versus pepiniera de contabili


Un contabil bun inseamna evidente clare, sigure ale incasarilor si chetuielilor, respectarea legislatiei si calcule pana la ultimul banut.
Desi absolventii de studii superioare de profil ies in fiecare an din amfiteatre cu miile (in toata tara si de la toate facultatile, inclusiv cele particulare), multi nu au experienta necesara sa aplice practic cunostintele teoretice.
Un contabil bun include doua notiuni elementare: onestitate si pricepere profesionala. In prezent nevoia de contabili este uriasa avand in vedere faptul ca niciun chiosculet de ziare nu poate functiona ilegal, fara evidente contabile clare.
Absolventii de facultate vor posturi bine platite si diferite bonusuri, oportunitati pe care o firm amica, aflata la inceputul activitatii nu le poate oferi. In acest context multi refuza sa se angajeze preferand somajul, continuarea studiilor, reconversia sau proiecte care sa le aduca din cand in cand venituri.
Chiar acum ne confruntam cu un fenomen paradoxal: penurie de contabili, daca nu stim sa-i cautam unde trebuie si pepiniera de specialisti adevarati, daca solicitam servicii contabilitate Bucuresti de la cea mai buna firma de profil din tara Realcont.ro.
Interesant este ca specialistii firmei au un chef de munca iesit din comun si ofera ei o strategie bine pusa la punct tuturor celor care apeleaza la serviciile lor. Iata lista de facilitati care te convinge sa semnezi un contract de colaborare cu ei, indiferent cat de mare sau de mica este firma ta:
-costurile evidentelor contabile la ei sunt cu 50% mai mici decat cele obisnuite si se poate demonstra acest lucru, mentionand cateva aspecte. Prin angajarea unui contabil se fac cheltuieli cu asigurarea biroului, a consumabilelor si plata lunara a contributiilor pentru angajatul in cauza. In costurile legate de intretinerea biroului intra si consumul de electricitate si de apa curenta.
-atat contactarea specialistilor, cat si consultanta si trimiterea eidentelor se fac online, prin urmare nu este nevoie de deplasare si de timp, colaborarea dintre furnizorul de servicii si beneficiar desfasurandu-se online
-firma ofera un pachet de servicii complete in care intre si resurse umane si fiscalitate alaturi de contabilitate
-se lucreaza in echipa, specialistii sunt in asteptarea solicitarilor, prin urmare veti fi serviti cu maxima promptitudine
-in cazul unro erori profesionale, firma are asigurare si acopera dauna 100%
-se asigura confidentialitatea intre firma si potentialii clienti
-un parteneriat de lunga durata este rasplatit cu diminuarea tarifelor si cu alte bonusuri din partea firmei
-la un contract semnat pe 12 luni, primiti un bonus de 3 luni de servicii contabile gratuite. Cronologia gratuitatii se decide prin tragere la sorti.
Asa stau lucrurile. Daca aveti nevoie de un contabil bun, cu experienta, cautati-l la Realcont.ro, firma cu experienta si cu chef maxim de munca, fiindca aici gasiti o echipa pregatita sa va stea la dispozitie.
De 14 ani ei fac asta pentru firme de renume din tara, iar clientii sunt 99% multumiti. Programul pepinierei de contabili foarte buni este Luni – Vineri: 09.00 – 17.30, iar datele de contact: Mobil: 0740.02.16.70, Tel./Fax: 021.796.59.06, Email: office@realcont.ro.
Asigura conturile firmei tale apeland la acesti porfesionisti cu 14 ani expereinta si mii de clienti multumiti!

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord