Participa si tu la prima editie a Old Blacks, Rock & More Festival: Iris, Vita de Vie, Trooper, Subcarpati

Participa si tu la prima editie a Old Blacks, Rock & More Festival: Iris, Vita de Vie, Trooper, Subcarpati


Pe 25 Mai, cu ocazia minivacantei de Rusalii ia si tu parte la prima editie a evenimentului muzical Old Blacks, Rock & More Festival, menit sa readuca in prim plan trupe vechi de la noi din tara dar si trupe nou lansate care vor sa se faca cunoscute publicului larg. Te asteapta nu mai putin de 7 ore de muzica live.

Vechi fenomele ale muzicii rock, rock alternativ si alte genuri precum Iris, Vita de Vie sau Trooper revin din nou pe scena din Arenele Romane pentru a ne aduce spiritul trecutului intr-o noua forma. Melodii vechi dar si noi ne vor bucura pe tot parcursul evenimentului asa ca nu mai astepta, anunta-ti chiar acum prietenii si haideti la Bucuresti pe 25 Mai, pentru un weekend de pomina. Evenimentul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, chiar si celor mici ai caror parinti sunt pasionati de acest gen de muzica si vor ca si copiii lor sa prinda gustul muzicii bune.

Old Blacks, Rock & More Festival

Asculta inca o data impreuna cu noi melodii precum „Floare de iris”, „Ultima toamna”, „Basul si cu toba mare”, „Luna si noi”, „Tari ca muntii” sau „Zorii unei zile noi” si lasa nostalgia celor mai frumoase clipe sa-ti aduca aminte de anii tineretii. Pentru si mai multe informatii, pagina de Facebook a evenimentului iti sta la dispozitie cu update-uri zilnice.
Mai mult, pretul unui bilet este acum de doar 65 de lei pe iaBilet.ro asa ca nu mai sta pe ganduri. O astfel de invitatie cu siguranta nu trebuie ratata, mai ales ca este weekend, sfarsit de mai si inceputul verii. Ia parte la un maraton muzical asa cum nu a mai vazut de mult capitala. Anii ‘90 si 2000 vor prinde din nou viata pentru cateva ore iar tu vei avea ocazia sa iti revezi din nou idolii muzicii rock romaneasca.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord