Matteo lanseaza un nou single „Constantine”

Matteo lanseaza un nou single „Constantine”


  Dupa ce piesa „Panama” a cucerit toate topurile din Asia, ajungand sa devina una din cele mai cautate si vizualizate piese ale continentului, fiind a doua piesa dupa “Dragostea din tei”care are un succes atat de mare peste hotare, Matteo lanseaza un nou single, „Constantine”. Artistul vine cu o versiune proprie a cunoscutei piese „Constantine, Constantine”. Single-ul suna foarte bine si pune piesa intr-o noua lumina. „Constantine” tocmai ce a fost lansata si deja a strarnit interesul multora pe Youtube.

   „S-a lansat! Pe langa versurile deja cunoscute ale piesei „Constantine” am dorit sa imi pun amprenta asupra piesei asa ca i-am facut inca o strofa, iar Arenzo (coregraful de la Mattman), a facut o coregrafie foarte interesanta astfel am ajuns sa filmam si videoclip. Era si pacat sa nu o lansez mai ales ca publicul din Romania, cat si fanii de Asia au cerut-o atat de tare!  Asa ca am ma bucur ca am reusit sa o lansez chiar de Sfantul Constantin”, a declarat Matteo despre noul sau single.

   De muzica s-a ocupat Matteo alaturi de Razvan Mihaila, iar la text a lucrat exclusiv Matteo. Cel care s-a ocupat de regia videoclipului este Kobzzon.

    Matteo reuseste sa bata record peste record cu piesa „Panama” care a cucerit toate topurile din Asia, artistul deja sustinand un turneu, acolo unde asiaticii s-au inghesuit sa il vada. Fenomenul provocat de piesa „Panama” este intitulat „panama dance” si a luat amploare pe YouTube, unde pot fi gasite sute de coregrafii pe melodia artistului, realizate de catre profesionisti sau amatori.

   Succesul lui Matteo a atins cote fabuloase la inceputul lunii februarie, când artistul a fost nominalizat la premiile Ku Asian Music Awards, cunoscute și sub numele de Cool Music Asia Festival Awards. Matteo a câștigat premiul Best Overseas Artist.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord