Mama si copilul- Igiena si ingrijire corporala

Mama si copilul- Igiena si ingrijire corporala


Igiena reprezinta toate lucrurile pe care le facem pentru noi si pentru corpul nostru. Fiecare dintre noi trebuie sa aiba propriile obiecte de ingrijire personala, acestea nu trebuie sub nicio forma sa fie imprumutate de la alte persoane, deoarece fiecare om in parte are propriile reguli si anumite produse pe care le foloseste. In fiecare casa trebuie sa existe o serie de produse igienico-sanitare, benefice in curatenia si ingrijirea casei noastre, pentru ca acolo ne petrecem cea mai mare parte a timpului nostru, iar mediul nostru care ne inconjoara trebuie sa fie unul curat, ca sa ne simtim bine. Cat despre ingrijirea organismului nostru, recomand cu mare incredere gama de prebiotice, din farmaciile Medik-On.ro, trebuie sa doar sa cautam in sectiunea prebiotice pret, pentru a vedea costul acestora si astfel ne putem alege ce dorim de acolo. Stim cu totii ce rol important au prebioticele in organismul nostru si nu trebuie sa neglijam lucrul acesta sub nicio forma. Tot aici, in aceste farmacii, gasim produsele de la secom, vitamine, minerale si multe altele. In prezent, portofoliul secom, acopera toata gama de afectiuni, cuprinzand peste 250 de suplimente naturale alimentare. Inca de la inceput, secom si-a castigat pozitia din varful piramidei, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante si ingrediente inovatoare precum colostru, glutation si multe altele.

De asemenea, si vitamina D are un rol important pentru oranismul nostru. Aceasta ajuta la o mai buna absorbtie a calciului din alimente. Cele mai bogate surse naturale cu vitamina D sunt: somonul, macroul, tonul, sardinele, galbenusul de ou, ficatul de vita, cerealele, nucile, merele, lactatele si asa mai departe. Daca acestea nu sunt suficiente, puteti apela strict la medicamentatia cu vitamina D, pe care le gasiti tot in aceste farmacii, la preturi foarte bune, daca le cautati la sectiunea, vitamina D pret, le veti gasi acolo pe toate, impreuna cu costul pentru fiecare in parte. Nu va neglijati sanatatea si nu lasati pe maine, ceea ce puteti sa faceti astazi pentru binele dumneavoastra.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord