Împrumuturi obținute ușor prin amanetarea unor bijuterii de aur

Împrumuturi obținute ușor prin amanetarea unor bijuterii de aur


Dacă ai nevoie de un credit rapid și ești proprietarul unor obiecte din aur, indiferent că este vorba de monezi, ceasuri din acest metal prețios, bijuterii, după evaluarea efectuată profesionist la o agenție de amanet poți primi acel împrumut care îți trebuie.

Unde te poți adresa în București dacă vrei să duci la amanet aur?

Eu îți recomand casa de amanet Tezaur, pentru că, dacă ești client nou, vei avea aici comision 0 la primul credit acordat.

Cu ce se deosebește această casă de amanet de altele asemănătoare din țara noastră?

Mai întâi prin aceea că un contractul de amanet poate să fie modificat oricând dorește clientul, prin adăugarea sau chiar retragerea unora dintre obiectele amanetate (dacă s-a garantat creditul cu mai multe) fără achitarea integrală a contractului, ci doar parțială.

Rambursarea sumelor de către client se poate face oricând în perioada prevăzută prin contract, iar dacă s-au amanetat mai multe obiecte, de exemplu bijuterii, precum am precizat anterior, iar clientul nu are bani decât parțial, poate să primească restituirea doar a uneia sau mai multor piese, în raport de suma pe care o achită.

În plus, dacă din pricina unor evenimente nedorite contractul de amanet ajunge la scadență, dar clientul nu poate să achite încă datoria, poate beneficia de o amânare specială de până la 5 zile.

Comisionul reținut de către firma pentru creditele garantate cu obiecte din aur este foarte rezonabil, de doar 0,3%.

Bunurile de valoare amanetate sunt păstrate în niște condiții extrem de sigure în oricare dintre agențiile Tezaur.

Clienții pot beneficia de consultanță în cazul în care au nevoie, dar și de oferte promoționale inedite.

În plus, se pot face online simulări cu privire la obiectele pe care clientul dorește ca să le amaneteze.

Pe site există un calculator aur unde se poate testa rapid câți bani se pot obține pe o bijuterie de 14K sau 18K, în funcție de greutatea ei și de perioada în care va restitui împrumutul acordat și care poate varia între o zi și maxim 30 de zile.

Dacă obiectele de aur au un alt număr de carate ori sunt realizate din mai multe tipuri de aur, cu carataje diferite, telefonic se pot da informațiile necesare clienților interesați.

Orientativ, pentru un inel de 14K ce are 3 grame, pentru o perioadă de 30 de zile poți primi 300 lei, comisionul fiind de 0,3% (respectiv 27 lei), ceea ce înseamnă că la finalul perioadei de o lună de zile clientul va avea de restituit 327 lei.

Dacă inelul respectiv de 3 grame are 18 karate creditul acordat este de 384 lei, comisionul total fiind de 34,56 lei, ceea ce înseamnă că va fi de restituit la final suma de 418,56 lei.

După cum vedeți este destul de rezonabil și te scutește de jena de a trebuit să apelezi pentru sume mici la prieteni sau vecini, care s-ar putea să dea din colț în colț și să nu dorească să îți acordă banii de care ai nevoie stringentă la un moment dat.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord