Importanta unor anvelope vara de calitate

Importanta unor anvelope vara de calitate


Odata cu venirea sezonului cald, o schimbare importanta pe care orice sofer trebuie sa o faca este montarea unor anvelope vara de calitate. Ele asigura o buna functionare a masinii pe timpul verii si in special dupa ce temperatura creste peste 7 grade. Insa majoritatea soferilor opteaza pentru anvelope vara ieftine si nu tin cont de calitatea profilului inainte de achizitionarea unui set. Setul de cauciucuri vara trebuie sa va imbunatateasca performanta si siguranta condusului, de aceea este important sa urmariti performanta lor si nu doar aspectul economic.

Cu ce difera insa un set de anvelope de buget in comparatie cu un set de anvelope premium si unde se observa diferenta. Diferenta majore se afla in modul in care este construita anvelopa si materialele folosite in fabricarea ei. Ce difera mai exact:

structura de rezistenta
Anvelopele premium ofera flancuri intarite mai puternic pentru o rezistenta marita in timpul virajelor, a franarilor/accelerarilor in forta. Acest aspect se resimte in special daca aveti un stil de condus sportiv, cand aveti nevoie de o performanta marita a masinii
calitatea si duritatea cauciucului
Anvelope premium sunt concepute dintr-un cauciuc mai moale, care permite o aderenta ridicata in timpul condusului. Cele de buget au in compozitie un cauciuc mai dur, care nu favorizeaza performanta masinii, oferind o aderenta net scazuta.
forma benzii de rulare
Un set de anvelope vara premium ofera o banda de rulare optimizata pentru maximizarea performantei si optimizata pentru eliminarea apei rapid de pe suprafata de contact, riscul de acvaplanare fiind scazut considerabil.
rezistenta la socuri
Structura de rezistenta a cauciucului este intarita pentru o mai buna sustinere atunci cand conduceti in zone dezafectate sau fara asfalt. In timp, riscul de aparaitie a galmelor sau a fisurilor pe flanc este diminuat considerabil, datorita calitatii fabricarii anvelopelor.
Prin urmare, exista o serie de aspecte imbunatatie la un set de anvelope vara premium, calitatea si siguranta condusului fiind imbunatatite considerabil in comparatie cu un set de buget. Gasiti anvelope vara online pentru orice buget si dimensiune. Alegeti calitatea, nu optati doar pentru anvelope vara ieftine, fara sa tineti cont de imbunatatirea performantelor.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord