Gratarul igienic de la Dwyn.ro

Gratarul igienic de la Dwyn.ro


E vremea meselor luate in natura fiindca peisajul este feeric, soarele incalzeste cu blandete, pasarile si-au inceput concertul pentru noi, in timp ce apa canta si ea voioasa.

Si ce poate fi mai minunat, decat sa strangi lemnele sau sa aduci carbunii si sa faci gratar la fata locului, sa mananci pulpe rumenite cu legumele suculente puse pe gratar  aflat la promotii?

Bunatatile se topesc in gura: scrijelute de cartofi, rondele de vinete, ardei gras si rosu, dovlecei dulci, bucati de rosii, dar si rondele de ceapa, garnitura pentru carnatii grasi si pulpele pline de carne frageda si dulceaga. Si toate sunt si mai bune fiindca sunt servite in mijlocul ierbii si al florilor si aromelor inegalabile ale verii.

In magazinul virtual Dwyn.ro gratare de calitate premium se afla in prezent la reduceri cuprinse intre 19-30%. Nu sunt gratarele acelea ieftine, care se pot rasturna intr-un moment de neatentie producandu-se astfel doua lucruri regretabile:

-pierderea preparatelor de pe gratar

-ranirea celui care are grija ca legumele si carnea sa nu se arda.

Eu am primit recent prin curier la adresa de la domiciliu un Gratar rotund cu capac Burnaby, Tarrington House  pe care il consider cel mai igienic produs de acest tip.

Aveam doua gratare micute, dar nu aveau capac. Cand sufla vantul, toata cenusa o aseza pe legume si pe carne. Praful, frunzele si crengile uscate erau asezate peste alimentele noastre, fiindca gratarul nu era pravazut cu capac, in plus timpul de asteptare era mult mai mare.

Acest gratar care m-a costat 349 de lei, find la reducere cu 150 lei, suma cu care se poate cumpara altceva util din acest magazin aprovizionat cu cele mai utile produse, are gratarul cromat, ceea ce garanteaza ca nu se va oxida niciodata si poate fi curatat in profunzime. Avad capac nu numai ca are rol de protejare a alimentelor puse pe gratar de praf, de cenusa si resturi vegetale aduse de vant, dar permite folosirea lui si pe terasa fiindca focul este securizat cu ajutorul cenusarului si capacului, iar mirosul este de asemenea tinut sub control.

Otelul ii asigura trainicia, iar cele doua roti din plastic ii asigura mobilitatea usoara.

Cele patru picioare ii asigura stabilitate maxima, oriunde ar fi asezat.

Va recomand sa va grabiti sa va comandati cel mai igienic gratar, din urmatoarele motive serioase:

-stocul este limitat fiind unul dintre cele mai vandute gratare existente in magazin, au ramas foarte putine exemplare

-reducerea este valabila pana la 31 mai, 2018

-spre deosebire de alte gratare asigura prepararea hranei gustoase rapid si igienic.

-diminueaza mirosul, deci poate fi folosit fara grija si pe terase.

Familia mea a devenit dependenta de acest gratar, atat carnea , cat si legumele preparate in acest mod sunt sanatoase si gustoase.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord