Gomag te ajuta sa-ti creezi magazinul online perfect

Gomag te ajuta sa-ti creezi magazinul online perfect


Din ce in ce mai multe persoane au inceput in ultimii ani sa foloseasca comertul online pentru a-si achizitiona diverse produse si servicii, fiecare business si brand avand in prezent cate un site reprezentativ si un magazin online prin intermediul caruia clientii isi pot alege produsele dorite, am putea spune, direct de la producator. Comparativ cu comertul propriu-zis cand suntem nevoiti sa mergem in magazin, sa petrecem timp bun in trafic, pe strada, in magazin, vara sau iarna, in cazul comertului online aceste lucruri apartin trecutului.

Utilizand comertul online este foarte simplu sa ne cumparam ceea ce vrem, iar alegerile sunt nelimitate: haine, bjiuterii, mancare, bauturi, accesorii, produse de ingrijire personala, gadgeturi, autoturisme si multe altele. Iar asta in doar cateva minute si cateva click-uri, din confortul propriei case, de la munca sau de oriunde altundeva, fara niciun efort. Iar daca avem nevoie de ajutor in alegerea produsului potrivit, in cazul fiecarui magazin online exista echipe de suport care stau a dispozitia clientilor in permanenta.

Un magazin online nu este nimic mai mult decat un site realizat astfel incat sa se poata realiza interactiunea intre client si vanzator si procesul de gestionare a produselor oferite spre vanzare. Asadar sunt folositi anumiti aloritmi si programe de gestionare. Un astfel de site poate fi realizat si de catre o persoana care are experienta in programare si web design insa pentru un magazin online complex este nevoie de o firma autorizata care sa se ocupe de realizarea si de punerea in functiune a acestuia. O astfel de firma este si Gomag, un nume important in domeniul de ecommerce care s-a ocupat de realizarea mai multor magazine online mari de la noi din tara.

Tot ceea ce este realizat aici este in conformitate cu cele mai noi aparitii din domeniul magazinelor online, sunt folosite cele mai moderne si mai sigure metode de gestionare si de protejare a datelor personale a clientilor, in special ca in curand va intra in vigoare si legea privind protectia datelor personale. Toata magazinele online realizate de cei de la Gomag au un design responsive care le ofera utilizatorilor o experienta deosebita indiferent daca magazinul este accesat de pe calculator, laptop, telefon sau tableta, indiferent de sistemul de operare. Mai mult, variantele pentru mobil ale site-urilor sunt optimizate mai bine astfel incat acestea sa se miste la fel de rapid ca si de pe un calculator, ceea ce este un aspect foarte important. Sectiunile si produsele sunt actualizate si structurate la fel de bine si pot fi accesate la fel de usor.

Navigarea pe site este la fel de usoara si pentru clienti si pentru cei ce il administreaza, astfel incat adaugarea de noi sectiuni, produse si oferte se face rapid, fara erori si fara prea multi pasi care se dovedesc a fi inutili. Exista si diverse pachete si optiuni care pot fi introduse intr-un magazin online, in scop de marketing si promovare, de la diverse articole publicitare si bannere, pana la oferte speciale si reduceri care pot fi puse la dispozitia clientilor. De exemplue coduri de reduceri, promotii pe anumite perioade de timp, binecunoscutele oferte „1+1 gratis”  sau preturi reduse la un produs daca este cumparat altul, reduceri oferite pentru cumparaturi ce depasesc anumite sume, transport gratuit, reduceri pentru clientii ce indeplinesc anumite conditii, puncte de fidelitate ai multe alte tipuri de oferte si campanii.

Este incurajata si interactiunea dintre clienti si vanzatori, astfe, cei ce administreaza site-ul pot avea posibilitatea de a urmari in timp real actiunile clientilor, cosurile de cumparaturi active, pot prelua apeluri telefonice si e-mailuri, totul pentru a-i ajuta pe clienti sa cumpere ceea ce vor mai rapid si mai usor. Si desigur ca in cazul platii, le sunt puse la dispozitie numeroase metode de plata.

Dupa realizarea si punerea in functiune a magazinului online, legatura intre cei de la Gomag si clienti este in mentinuta, acestia avand la dispozitie suport tehnic telefonic, prin email sau chat direct pe site-ul Gomag. Mai mult, securitatea este prioritara, atat a celor ce detin magazinele cat si a clientilor acestor magazine, prin certificate SSL si multe alte metode de securitate. Astfe, este pastrata confidentiala identitatea celor de acceseaza magazinul si cumpara de aici si au garantia ca datele lor personale sunt in siguranta.

De curand a fost lansat un nou modul de ecommerce, Gomag Sales Funnel, care le pune la dispozitie clientilor 3 palnii de vanzari care pot fi setate foarte usor si elimita utilizarea altor aplicatii suplimentare. Iata un grafic al modului in care opereaza acest modul:

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord