GAMDIAS va prezenta cel mai nou line-up de produse  la COMPUTEX 2018

GAMDIAS va prezenta cel mai nou line-up de produse la COMPUTEX 2018


May 11th, 2018, Taipei, Taiwan – GAMDIAS, leading gaming brand, va prezenta cea mai noua linie de power supplies, coolers, fans si gaming case la cabina L0608, Nangang 4F din cadrul COMPUTEX 2018. In acest an, GAMDIAS a anuntat oficial noua sa linie de PC-uri.

Talos Case Series

GAMDIAS va prezenta noua gama Talos case series care consta din doua modele, Talos M1 si E1, cu 4 panouri de sticla tempered glass panels stilizate pentru a prezenta efecte vii RGB lighting.

Cyclops si Astrape Power Supply Series

In timpul COMPUTEX, GAMDIAS va prezenta de asemenea ultimele surse de tip power supply – modele pentru gameri profesionali si entuziasti, noul product line consta n modele de la Cyclops X1-1200P pana la modelul mid-range Astrape M1 – 550W, Engineered to satisfy all gamers’ needs.

Chione Cooler and Aeolus PC Fan Series

Noul GAMDIAS Chione cooler si Aeolus PC fans vor fi prezentate cu brilliant RGB lighting effect sihigh-end features pentru superior performance.

Wireless Keyboard, Mouse-uri si mouse pad-uri, cele mai noi scaune de gaming vor fi de asemenea prezentate de GAMDIAS la COMPUTEX in acest an.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord