GAMDIAS va prezenta cel mai nou line-up de produse  la COMPUTEX 2018

GAMDIAS va prezenta cel mai nou line-up de produse la COMPUTEX 2018


May 11th, 2018, Taipei, Taiwan – GAMDIAS, leading gaming brand, va prezenta cea mai noua linie de power supplies, coolers, fans si gaming case la cabina L0608, Nangang 4F din cadrul COMPUTEX 2018. In acest an, GAMDIAS a anuntat oficial noua sa linie de PC-uri.

Talos Case Series

GAMDIAS va prezenta noua gama Talos case series care consta din doua modele, Talos M1 si E1, cu 4 panouri de sticla tempered glass panels stilizate pentru a prezenta efecte vii RGB lighting.

Cyclops si Astrape Power Supply Series

In timpul COMPUTEX, GAMDIAS va prezenta de asemenea ultimele surse de tip power supply – modele pentru gameri profesionali si entuziasti, noul product line consta n modele de la Cyclops X1-1200P pana la modelul mid-range Astrape M1 – 550W, Engineered to satisfy all gamers’ needs.

Chione Cooler and Aeolus PC Fan Series

Noul GAMDIAS Chione cooler si Aeolus PC fans vor fi prezentate cu brilliant RGB lighting effect sihigh-end features pentru superior performance.

Wireless Keyboard, Mouse-uri si mouse pad-uri, cele mai noi scaune de gaming vor fi de asemenea prezentate de GAMDIAS la COMPUTEX in acest an.

+ There are no comments

Add yours