Distractie si Soare!

Distractie si Soare!


Pentru vara aceasta mi-am propus sa merg undeva cu adevarat special. De cand plajele de pe litoralul romanesc a devenit ticsit de pustani de bani gata si fete care vin cu “taticul” am decis sa imi rezerv o calatorie in Tenerife.

De ce tocmai in Tenerife?

Dupa ce am vazut un documentar la televizor despre acest loc in fiecare zi, vizualizam cum ar fii pe plaja acesta insula de vis si de asemenea sa cunosc localnicii si cultura lor fascinanta.

Am inceput sa cercetez pe internet promotiile agentiilor de turism si am ajuns la concluzia ca Tomistravel.ro are cele mai bune pachete si intamplarea a facut ca acestia sa dispuna si de un sejur Tenerife. Era momentul mult asteptat de mine, in sfirsit voi vizita insula si mult astentata vacanta Tenerife se va adeveri.

Sejurul consta in 7 nopti pe minunata insula din Tenerife ce garanta ca imi voi incarca bateriile, multa distractie si experiente noi. Eram atat de incantat incat nici nu imi pasa ca a trebuit sa plec singur, deoarece stiam ca ma voi imprietenii cu localnicii si ma voi simti precum Indiana Jones.

Insula Tenerife are cele mai frumoase plaje cu nisip fin si este situata chiar in Oceanul Atlantic. Avantajul pe care il detine aceasta insula este ca spre deosebire de alte destinatii insulare aceasta este apropae de Europa, Spania fiind cea mai apropiata tara cu care se invecineaza. Recomand tuturor un astfel de sejur fie ca alegeti ca destinatie Tenerife sau orice alta tara inafara Romaniei deoarece preturile sunt foarte accetabile si ve-ti castiga ceva inedit.

O experienta noua asupra unei alte culturi si mentalitati decat cea inalnita in tara natala. Preturile vacantelor din afara tarii in ultimii ani au scazut iar majoritatea oamenilor prefera o un sejur in strainatate chiar daca asta inseamna sa p[lateasca inca 100 de euro in plus, experienta pe care o vor acumula o vor pastra toata viata.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord