Dermatocosmetice

Dermatocosmetice


Orice femeie moderna tine la frumusetea ei, iar pentru asta trebuie facute mai multe sacrificii, mai ales daca varsta le bate la usa. In special, ridurile sunt cea mai mare problema a femeilor si in general ducem o lupta grea ca sa scapam cat mai mult de acestea. Pentru o ingrijire potrivita si adecvata pentru tenul nostru, farmaciile Medik-on ne pun la dispozitie produse Avene. Cea mai recomandata este apa termala pentru ingrijirea tenului cu tot felul de sensibilitati. In special, se foloseste dupa demachiere, pentru a elimina toate impuritatile, in cazul arsurilor solare, in cazul aparitiei petelor rosii,  iritatiilor si a multor alte neplaceri. Pentru o ingrijire neteda si delicata, trebuie folosite si cateva creme vichy, destinate pentru fiecare tip de ten in parte. Marca vichy este un reprezentant tipic al convergentei de maxim succes intre cosmetica si medicina. Vichy ajuta cu succes femeile din intreaga lume, la ingrijirea zilnica a pielii si a tenului. Sunt concepute pentru ingrijirea tuturor tipurilor de ten, chiar si a celor mai sensibile. La gama de mai sus, la produse avene online, gasim foarte multe produse, speciale pentru anumite parti ale corpului nostru: pentru piele, pentru ochi, pentru piele, pentru ten si asa mai departe. Un plus pentru frumusetea noastra, il reprezinta si cremoasa crema de la galenic ophycee, cu efect de luminozitate si microparticule de rubin care netezesc, combat oboseala si ii ofera pielii un aspect placut pe parcursul intregii zile.

De altfel, cunoscute pentru calitatea lor superioara, in ingrijirea pielii tenului, cele mai utilizate sunt produsele din gama vichy neovadiol. Crema Neovadiol Complex Substitutiv, pentru ten normal-mixt, este creata folosind o noua tehnologie. Este un gel emulsie, pe baza de apa cu un nivel ridicat de glicol, care ofera prospetime la aplicare si o senzatie fina si delicata de invaluire. Se recomanda, in special femeilor aflate la menopauza, care vor sa combata impactul menopauzei asupra pielii lor: pierderea densitatii, a volumui, a prospetimii. Toate acestea pot fi evitate doar cu folosirea acestei creme.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord