De ce am ales mobila facuta la comada?

De ce am ales mobila facuta la comada?


Pana nu de mult incercam sa gasesc o solutie pentru apartamentul meu mic. Mi-am dorit de foarte mult timp o casa doar a mea. Dar acesta dorinta nu a fost foarte usor de indeplinit. Dar am reusit intr-un sfarsit sa imi achizitionez un apartament, intr-adevar de mici dimensiuni, dar este chiar al meu si acest lucru ma bucura nespus de mult. Si intradevar in timp spatiul devine o problema destul de grava.

La inceput nu am realizat si nici nu mi-am pus problema spatiului, dar cand am inceput sa adaug din ce in ce mai multe obiecte de mobilier spatiul chiar a devenit o problema. Si atunci am ales sa optez pentru mobila la comanda. De ce? Pentru a incerca sa salvez cat mai mult spatiu. E adevarat ca durat mai mult timp, deoarece a trebuit sa le las celor de la atelier cateva zile la dispozitie pentru a face tot ce aveam eu nevoie. Dar rezultatul a fost pe masura asteptarilor. Am ales sa colaborez cu MobiliCasa. Am gasit la ei tot sprijinul si suportul de care aveam nevoie. Am primit consiliere atat in crearea design-ului, cat si in alegerea materialelor. Si acest lucru mi-a fost de un real ajutor, pentru ca ei au reusit sa imi explice ce anume este gresit in modelul pe care eu mi-l doream sau sa puna accent pe ceea ce era bine. Iar la materiale sincer nu prea ma pricep, dar cu ajutorul lor am reusit sa el aleg pe cele mai potrivite. Pretul per total a fost unul foarte bun si s-au incadrat perfect in bugetul pe care il aveam eu la dispozitie. Mobila a fost gata in timpul promis si rezultatele peste asteptarile mele. Daca aveti nevoie de mobila la comanda ii recomand cu mare drag.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord