Cum arata jobul perfect pentru studenti?

Cum arata jobul perfect pentru studenti?


6 din 10 studenti lucreaza part-time in multinationalele mari ale Bucurestiului. Lucreaza pe un salariu care incepe de la 400 de lei si poate ajunge, maxim, la 600 de lei. Totusi, va aducem la cunostinta faptul ca se poate si altfel. Multe dintre tinerele venite la facultate in Bucuresti s-au angajat la un studio de videochat. Salariul este de cateva zeci de ori mai mare, iar programul este flexibil. Si, daca tot am adus vorba despre acest subiect care inca este tabu in Romania, haideti sa vorbim si despre cum se face angajarea la videochat.

Vrei sa faci si tu parte dintr-o super-echipa?

La un simplu search dupa cuvintele cheie „angajare videochat Bucuresti”, Google ne arata aproximativ 52.000 de rezultate, care mai de care mai tentante. Pentru ca exista o concurenta acerba intre studiourile de videochat, acestea au scos la inaintare oferte de angajare care starnesc interesul si celor mai neinteresate dintre studente.

Studiourile de videochat ofera bonusuri de angajare, bonusuri de loialitate, bonusuri de week-end. Ofera comisioane progresive, astfel incat fata sa poata castiga din ce in ce mai mult. Cine ne-a atras noua atentia a fost studioul elegantei absolute, care se diferentiaza de celelalte inca de la prima vizualizare pe website-ul lor. Manequeen Studio este pozitionat in Piata Unirii, la cateva sute de metri de metrou, intr-o casa superb amenajata, cu curte interioara si multe flori.

In plus, Manequeen ofera angajatelor posibilitatea de a pleca intr-un citybreak lunar, oriunde isi doresc ele. Altfel spus, fetele sunt tratate ca pe niste regine. „La noi te simti relaxata, ca acasa” scrie pe site-ul Manequeenelor. Si chiar asa e! Am fost in vizita la acest studio de videochat ca sa vedem cum arata cel mai bun studio de videochat din Bucuresti. Si am ramas surprinsi sa vedem camerele, amenajate exceptional, frumusetea decorului dar si entuziasmul angajatelor si al modelelor care lucreaza acolo.

La Manequeen totul este la superlativ!

Si cand zicem „totul”, ne referim atat la felul in care sunt amenajate camerele, dar si la echipa. La studio videochat Manequeen vei gasi o echipa compusa 100% din personal feminin, astfel incat tu sa te simti ca intre prietene! Daca nu esti convinsa inca, poti merge la ei in vizita! Te va intampina Catalina, cu un zambet laaarg si o cafea excelenta!

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord