Cu becuri spot led iesim la lumina

Cu becuri spot led iesim la lumina


Lumina este o stare de spirit, garantia securitatii noastre, promotorul actului creator, fiindca replica celebra: ”Sa fie lumina!” a fost rostita printre primele. In absenta ei, intreaga noastra activitate este paralizata si stim din vechime ca oamenii condamnati sa stea un timp indelungat la intuneric, cand luau contact in mod violent cu lumina, orbeau instantaneu, se purtau cu salbaticie sau deveneau depresivi.
Fiindca este indispensabila vietii, corpurile de iluminat s-au diversificat si modernizat permanent, iar in acest moment orice cumparator isi poate comanda un „spectacol reusit de lumini” din magazinul V-Tac-Led.ro comandand becuri spot led.


Afirmatia conform careia lumina este indispensabila vietii se poate sustine prin urmatoarele argumente:
-la maternitate copiii vin pe lume intr-o sala luminata corespunzator, deci intrarea in viata se face in deplina lumina
-in sala de operatii a unui spital, medicii redau viata si sanatatea pacientului la lumina
-painea cea de toate zilele se framanta si se coace dimineata, la prima ora ca noi sa o avem proaspata pe masa.
Nici nu va imaginati cat sunt de recunoascatoare ca in prezent, in Romania, accesul la lumina si la corpurile de iluminat nu este restrictionat in niciun fel si toate clasele sociale isi pot monta panouri cu led sau pot pune becuri spot led in casele lor! Incerc sa retraiesc in trecut si sa empatizez cu oamenii saraci care stateau noptile la lumina urat mirositoare a lampilor de gaz jinduind dupa electricitatea care era la indemana celor bogati.
Indiferet de statutul social, in prezent fiecare om are electricitate in casa sa, iar daca doreste sa faca economii si este nevoit sa calculeze si ultimul banut, cumpara becuri spot led, care sunt cele mai eficiente.
176 de modele de culori si forme diferite sunt disponibile in magazinul V-Tac-Led.ro si nu trebuie sa va deplasati de-acasa ca sa le vedeti, sa le comandati sau sa le aduceti, fiindca schimbul comercial decurge virtual.
Ce recomanda folosirea becurilor spot led in locuinte si in institutii?
-sunt deosebit de rezistente, termenul minim de garantie fiind de 2 ani.
-asigura reducerea cu pana la 80% a consumului de electricitate si evident diminuarea progresiva a valorii facturii la energia electrica
-functionaeza instant, dupa apasarea pe intrerupator
-nu degaja caldura si radiatii daunatoare in jur
-lumineaza uniform si placut incaperea, lumina imitand perfect pe cea naturala, atat ca nuanta, cat si ca intensitate
-rezista si functioneaza la diferente semnificative de temperatura, intervalul fiind cuprins intre -20 si +45 grade Celsius.
-sunt elegante si originale
-pretul lor este mic raportat la aspect si la caracteristici.
Aceste corpuri de iluminat m-au cucerit pe deplin si le-am ales in functie de camera si de designul acesteia: albe la bucatarie, unde imi place sa domneasca simbolul curateniei perfecte, argintii in dormitor pentru a induce o atmosfera feerica si de culoarea aurului roz in sufragerie pentru a imi primi oaspetii intr-o atmosfera cordiala.
Sunt foarte mutumita de calitatea luminii acestor corpuri de iluminat si de comportamentul lor in locuinta mea si le recomand tuturor sa isi personalizeze locuintele jongland cu aceste produse elegante, rezistente si originale.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord