A 8-a Conferință New Banking Vision  Mai inteligent. Mai rapid. Mai bine. Digital!

A 8-a Conferință New Banking Vision Mai inteligent. Mai rapid. Mai bine. Digital!


Conferința New Banking Vision organizată de Asseco South Eastern Europe și Payten, membră Asseco este una dintre cele mai mari platforme din regiune destinată tehnologiilor bancare și de plăți, ce și-a propus să descopere provocările și oportunitățile într-un peisaj bancar în continuă evoluție.

Pe măsură ce analizăm transformarea industriei bancare și de plăți, observăm o mobilizare a celor implicați față de noile tehnologii care sunt în centrul creșterii și supraviețuirii viitoare pe piața bancară. Unul din aspectele aduse în atenție în cadrul Conferinței este că digitizarea activității bancare se desfășoară într-un ritm mai rapid decât majoritatea organizațiilor pot reacționa, iar furnizarea de servicii în conformitate cu tendințele devine a realitate imediată.

A 8-a ediție a New Banking Vision de la București a oferit de asemenea o perspectivă diferită a ceea ce înseamnă viitorul industriei, iar Adam Wolszczak, Director General Asseco SEE România este de părere că “tinerii sunt cei care vor configura banca viitorului așa cum și-o doresc ei. Copiii din ziua de azi vor lua mai multe decizii în viitor, mult mai rapid, din postura de clienți, vor avea mai multă putere să decidă, așadar băncile vor trebui să se adapteze la prezentul digital. Ca lider în furnizarea de software bancar în regiunea SEE și cu un portofoliu de peste 60 de bănci ce utilizează deja soluțiile sale, Asseco SEE înțelege pe deplin ce înseamnă viitorul tehnologic, iar acest lucru necesită inovație, siguranță, disponibilitate și adaptabilitate a serviciilor pentru un client din ce în ce mai instruit, care este sau va fi poate chiar copilul tău!” 

Concomitent cu prezentarea portofoliul de soluții dedicate industriei de plăți, Asseco SEE a anunțat în cadrul Conferinței New Banking Vision, lansarea în România a companiei Payten Payment Solutions. Noua companie este rezultată din Divizarea parțială a Asseco SEE, respectiv prin transferarea Diviziei de Payment într-o entitate juridică distinctă pentru a înlesni atât creșterea eficienței activității, prin alocarea de resurse umane, tehnologice, materiale și financiare corespunzătoare acesteia, cât și organizării într-o manieră mai flexibilă și specializată. Payten este deținută 100% de grupul Asseco SEE.

 

Noua structură organizațională ne va permite să gestionăm mai bine activitatea de vânzări, dezvoltare și suport a soluțiilor de plată pe piața din România, astfel contribuind la creșterea competitivității. În fața oportunităților ce ne așteaptă în 2018 vom încerca să confirmăm potențialul companiei Payten de a deveni un jucător etalon în această piață”, a adeclarat Ciprian Pîrv, Director General Payten România.

Conferința New Banking Vision din 2018  de la București, oferă atât mediului bancar cât și furnizorilor de tehnologie, oportunitatea de a dezbate și analiza tendințele în industrie în paralel cu provocările pieței, cu scopul de a se creiona modelul de bancă a viitorului și de a demonstra beneficiile aduse de  o abordare unitară și integrată a acestor tehnologii.

Pentru mai multe informații despre conferință vă rugăm să vizitați:

http://nbv.asseco.com/romania/

Despre conferința New Banking Vision

Una dintre cele mai mari conferințe regionale bancare regionale, New Banking Vision a fost organizată pentru prima dată în urmă cu 13 ani. 6 conferințe organizate până acum au fost un bun prilej pentru participanți să afle despre ultimele tendințe din sectorul bancar. În același timp, New Banking Vision a devenit, de asemenea, un punct de întâlnire important pentru schimbul de cunoștințe și de experiență. Fiecare nouă conferință a fost mai bună decât precedenta, nu numai în ceea ce privește numărul de participanți, ci și datorită varietății de subiecte abordate. Conferința New Banking Vision, organizată în 2013 la Rovinj, în Croația a reunit peste 300 de persoane din 22 de țări. Printre ele au fost reprezentanți din peste 70 bănci și alte instituții financiare din regiunea de Sud Est a Europei și Turcia.

Pentru 2018,  calendarul Conferinței în regiune este:

  • București, România, 24 mai 2018
  • Sofia, Bulgaria, 30 mai 2018
  • Croația, Zagreb, 11 octombrie 2018
  • Belgrad, Serbia, 2018

Despre Asseco SEE

Asseco SEE (România) este una dintre cele mai mari companii integratoare și furnizoare de sisteme, soluții și servicii IT din țară și dezvoltatoare de aplicații software dedicate domeniului bancar. Asseco South Eastern Europe din care face parte, este cunoscut de asemenea ca unul dintre cele mai mari grupuri de companii IT din zona de producție și implementare a propriilor soluții și servicii software în regiunea de sud-est a Europei (Serbia, Croaţia, România, Macedonia, Muntenegru, Slovenia, Bulgaria, Republica Moldova, Kosovo, Albania, Bosnia-Herțegovina) și Turcia. Mai mult de 10 bănci din cele 15 cele mai mari din această parte a Europei sunt deja clienți ai Asseco SEE. Cu sediul în Polonia, Asseco SEE este deținută de Grupul Internațional Asseco cu operațiuni în Europa, Statele Unite ale Americii dar și Israel, Japonia și Canada. Companiile Grupului Asseco sunt listate la Bursa de Valori din Varșovia, Tel Aviv Stock Exchange, precum și NASDAQ Global Markets.

www.asseco.com/see

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord