Vacante de vis cu Oltextur

Vacante de vis cu Oltextur


Vara se apropie cu pasi repezi si multi dintre noi inca nu avem un nume pentru destinatia de vacanta. Altii probabil si-au cumparat biletele inca de anul trecut.

Daca doriti sa plecati intr-o vacanta, dar nu aveti nici o idee unde anume sa mergeti intrati pe site-ul celor de la Oltextur.

Oltextur este una din cele mai bune agentii de turism de la ora actuala. Au o experienta de peste 23 de ani in turism si calitatea serviciilor, dar si primptitudinea de care au dat dovada in acest timp i-au asigurat companiei un loc fruntas pe piata romaneasca. Preturile sunt foarte avantajoase si au oferte foarte bune atat la sejurile early booking, cat si la cele last minute.

In ultima vreme toate vedetele, dar si prietenii foarte apropiati mie au plecat in vacante exotice. Ele au devenit din ce in ce mai cautate si au si de ce. Astazi vreau sa vorbim despre ce poate sa ne ofere Thailanda ca si destrinatie turistica.

Thailanda este situata in Asia de Sud – Est si are o populatie de 66 de milioane de locuitori. Majoritatea turistilor sunt atrasi de Thailanda pentru cultura, traditile si obiceiurile locuitorilor, dar si prin difersitatea peisajelor si a atractiilor turistice.

Thailanda mai este denumita si `The land of smiles` pentru ca locuitorii ei te vor intampina mereu cu un zambet larg si cu multa voie buna.  Plajele si insulele superbe pe care Thailanda le are iti vor taia respiratia inca din primul moment de cand ai ajuns acolo.

Dar nu doar insulele iti vor taia respiratia, ci si templele budiste. In Thailanda sunt nu mai putin de 40 000 de temple care abia asteapta sa fie descoperite.

Verifica chiar acum ofertele celor de la Oltextur, sigur vei gasi o oferta numai buna pentru tine si cei dragi. Nu uita ca amintirile cele mai frumoase sunt cele pe care le creezi cu ajutorul celor dragi in cele mai neobisnuite, dar si incredibile locuri.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord