Tie iti place casa ta?

Tie iti place casa ta?


M-am intalnit in ultima vreme cu o problema ce apare din ce in mai des in viata tuturor, mobila casei mele. Da uneori am impresia ca nu e tocmai asa cum imi doream si incep sa mai schimb cate ceva pe ici pe colo. Mai schimb cate un scaun de bucatarie sau mai cumpar un scaun de relaxare, mai adaug cate un tablou pe ici pe colo. Si asa aduc cate un plus casei mele de fiecare data si incerc sa o schimb pentru a arata din ce in ce mai bine. Pentru ca acasa este locul unde petrec o mare parte din timpul meu si vreau ca totul sa arate minunat si lucrurile care ma inconjoara sa fie unele din cele mai bine alese.

Daca nici tu nu esti multumit de cum arata casa ta atunci trebuie sa incepi sa o schimbi cate putin in fiecare zi, sa scapi de lucrurile care nu iti mai sunt folositoare sau care ti se par ca nu se mai potribesc cu restul casei si sa adaugi unele noi.

Cum arata casa noastra este un aspect foarte important pentru fiecare dintre noi. Pentru ca fiecare casa trebuie sa aiba acel ceva care sa ne defineasca personalitatea si sa ne faca sa ne intorcem de fiecare data cu drag acasa. Sa fie locul in care ne relaxam si ne simtim bine alaturi de cei dragi. Trebuie sa fie lucrul care ne face sa zambim, nu sa ne intristeze.

 

Alege sa iti decorezi casa asa cum simti tu mai bine si cum iti place tie, pentru ca la sfarsitul zilei cand te vei intoarce acasa dupa o zi obositoare la serviciu ai nevoie sa te relaxezi.

Acasa este locul unde visele se implinesc si locul unde construim amintiri. Este locul in care toti ar trebui sa simtim ca apartinem si care ne defineasca personalitatea.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord