SAP sponsorizează Team Liquid una dintre cele mai de succes echipe de sporturi electronice

SAP sponsorizează Team Liquid una dintre cele mai de succes echipe de sporturi electronice


București – Aprilie, 2018 – SAP a încheiat la începutul lunii aprilie un contract de sponsorizare de 3 ani cu Team Liquid, în urma căruia platforma SAP HANA va fi utilizată pentru analizarea volumului de date generate în cadrul sesiunilor de joc, pentru îmbunătățirea performanțelor sportivilor și a echipei.

Parteneriatul cu Team Liquid este prima colaborare pe care SAP o încheie cu o organizație profesionistă de sporturi electronice. În calitate de partener de inovare, SAP va colabora cu Team Liquid pentru dezvoltarea de software bazat pe datele generate în timpul jocurilor, ceea ce îi va ajuta pe specialiștii Team Liquid să analizeze randamentul echipelor și al jucătorilor, în vederea îmbunătățirii rezultatelor și recrutării de noi sportivi talentați.

“SAP a analizat îndelung piața și ecosistemul Esports înainte de a alege să colaboreze cu Team Liquid, una dintre cele mai de succes echipe în domeniu. Sporturile electronice oferă o posibilitate inedită de deschidere către un public tânăr, pasionat de tehnologie și talentat, practic, tot ce ne dorim de la viitorii specialiști SAP. Fiind o companie globală de tehnologie, inovatoare și orientată către viitor, SAP speră să aducă un plus de valoare ecosistemului Esports prin puterea brandului său”, a declarat Stefan Ries, Director HR, SAP.

SAP va susține Team Liquid prin implementarea unei serii de sisteme tehnologice inovatoare, care oferă echipei soluții de analiză avansată, pentru a îmbunătăți performanța generală în sesiunile de pregătire și în competiții. Platforma SAP HANA va deveni un nucleu tehnologic pentru co-dezvoltare. Componentele adiționale, cum ar fi SAP Cloud Platform, sistemul SAP Leonardo pentru inovare digitală, precum și capabilitățile de predicitibilitate, Internet of Things (IoT) și Machine Learning vor fi evaluate ca parte a procesului de co-inovare. Prin echiparea Team Liquid cu cele mai inovatoare instrumente de analiză și de îmbunătățire a performanțelor, SAP își dorește să devină un contribuitor autentic, global și sustenabil în dezvoltarea ecosistemului de Esports, adresându-se unei comunități tinere de pasionați de tehnologie și de sporturi electronice.

“Există o cerere puternică pentru software de date și de analiză semnificativă în sporturile electronice. Pentru Team Liquid, performanța competitivă este esențială, iar tehnologia inteligentă și datele generate de jucătorii noștri ne oferă cele mai bune instrumente posibile pentru analiză și îmbunătățire. Fiind una dintre cele mai mari companii de tehnologie, cu o expertiză vastă în zona de inovare și de sponsorizare în sport și în industria de divertisment, SAP este partenerul perfect pentru a colabora cu Team Liquid în vederea creării de instrumente și soluții ce ne vor ajuta să ne impunem în competițiile de Esports”, a declarat Victor Goossens, co-CEO, Team Liquid.

“Esports este un domeniu foarte interesant pentru SAP. Prin sponsorizarea echipei, SAP va putea să își activeze întregul potențial pentru a înțelege nevoile Team Liquid și pentru a aplica soluții tehnologice inovatoare pentru a le rezolva. Parteneriatul cu Team Liquid, bazat pe o mentalitate autentică de co-inovare, va deveni un exemplu de bune practici pentru tehnologia SAP”, a declarat Lars Lamadé, Head of Sponsorships, Europa și Asia, SAP.

 

Despre Team Liquid

Team Liquid a luat ființă în anul 2000 ca un clan pe platforma de jocuri Battle.net și s-a dezvoltat în una dintre cele mai importante echipe internaționale de sporturi electronice din lume, cu centre de formare în Utrecht, Olanda și Los Angeles, SUA. Team Liquid are peste 70 de sportivi care concurează în 13 jocuri distincte, inclusiv în cele mai populare discipline: DOTA 2, League of Legends și CS:GO. Team Liquid este una dintre cele mai de succes echipe de Esport în ceea ce privește rezultatele competitive și loialitatea fanilor. În 2017, echipa de DOTA 2 a Team Liquid, condusă de superstarul german Kuro “KuroKy” Salehi Takhasomi, a câștigat turneul The International, cel mai important titlu și cel mai mare premiu în bani din acest sport.

Despre SAP

SAP este lider de piață pe segmentul soluțiilor software pentru afaceri. În prezent, compania are peste 378.000 de clienți, pe care îi susține în gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi aduși de economia digitală, contribuind la simplificarea proceselor de business și oferind platforma necesară pentru dezvoltarea unei strategii digitale sustenabile.

Despre SAP România

SAP România, subsidiara locală a SAP SE, și-a început activitatea în 2002, numărându-se printre primii furnizorii IT locali de top. În ultimii 16 ani, compania a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de business local și la transformarea digitală a organizațiilor. Astăzi, circa 600 de companii din România utilizează soluțiile SAP, din industrii precum utilități, transporturi, bănci, asigurări, retail sau producție. De asemenea, 95% dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienți SAP.

În 2011, SAP a demarat un proiect de investiții în România, prin deschiderea celui mai important centru de consultanță pentru tehnologiile SAP din Europa, care deservește clienții din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, cu ajutorul a 570 de angajați. Pentru mai multe informații, vizitați www.sap.ro.

Notă către editori:

Pentru a viziona și descărca materiale foto în format digital, vă rugăm accesați www.sap.com/photos. Pe această platformă puteți găsi materiale foto la rezoluție mare care pot fi utilizate în cadrul publicațiilor dvs. Pentru a viziona materiale video cu diferite topicuri, accesați www.sap-tv.com. Pe acest site sunt accesibile clipuri video care pot fi integrate pe pagini personale de internet, pot fi distribuite via e-mail sau vă puteți înregistra pentru feed-uri RSS din partea SAP TV. Urmăriți SAP pe Twitter la @sapnews și pe Facebook la www.facebook.com/pages/SAP-Romania.

Pentru clienții interesați de produsele SAP – SAP România: tel: 031.225.2812

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord