Reguli scrise si nescrise despre invitatiile de nunta

Reguli scrise si nescrise despre invitatiile de nunta


Daca esti pe cale sa te casatoresti, felicitari. Nunta chiar este un eveniment foarte important in viata fiecaruia dintre noi, dar cu toate acestea nu va fi usor pentru ca sunt foarte multe lucruri de pregatit si stabilit. Dupa ce alegeti data, localul, biserica, nasii si alte detalii foarte importante e bine sa va opriti si asupra celor care par a fi mai putin importante.

Invitatiile de nunta, desi par foarte usor de ales nu e chiar asa. Primul sfat, alegeti o tema pentru nunta. O tema care sa va placa la amandoi si care sa va descrie pe voi ca si cuplu. O tema care sa imbine pasiunile voastre sa si spuna o poveste, povestea voastra.  Daca alegeti tema celelalte lucruri vor fi foarte usor de ales si mai ales de combinat.

Mai jos cateva informatii pe care eu le consider foarte utile in alegerea invitatii de nunta perfecte, dar si cateva detalii de redactare:

  • cine trebuie sa fie trecut primul pe invitatie? Unele reguli spun ca primii ce trebuie trecuti sunt: mireasa si mirele – fix in ordinea asta, altii spunc ca primii trebuie trecuti cei care achita costurile nuntii. Eu va recomand sa faceti fix cum simtiti, puteti sa aveti o discutie in familie si sa stabiliti aceste lucruri, dar cel mai important este ca mireasa sa fie trecuta prima.
  • textul trebuie sa fie cat mai simplu, si mai clar cu putinta, dar in acelasi timp el trebuie sa va descrie pe voi ca si cuplu cat mai bine. Nu va ganditi prea mult la print, sunt foarte multe tehnici care sa va creeze invitatia perfecta.
  • Invitatiile se trimit cu aproximativ 3 luni inainte de eveniment, daca sunteti pe graba trebuie sa tineti le oferiti viitorilor posibili invitati un ragaz de 6 saptamani, timp in care sa trimita confirmarile. Si sa aveti timp sa ii sunati pe cei care nu au reusit sa va trimita nici un raspuns.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord