Port-card din piele naturala pentru domnii sofisticati

Port-card din piele naturala pentru domnii sofisticati


Nu mai este doar o moda sa detii carduri de credit, ci este ceva absolut normal ca aproape orice persoana sa aiba acces la asa ceva. Pentru un plus de siguranta, dar si pentru o nota mai sofisticata, Manier va propune utilizarea unui port-card din piele naturala special creat pentru barbati. Acesta este simplu ca si design, insa extrem de elegant.

Cardurile ar trebui sa fie tinute intr-un astfel de accesoriu pentru a fi mult mai accesibile. Ganditi-va doar cat de enervant este sa le tineti inghesuite intr-un portmoneu. Chiar daca acestea din urma sunt prevazute cu un spatiu special pentru carduri, de cele mai multe ori detinem mai mult de un singur card. Nu este nicio placere sa le vedem pe toate inghesuite in acelasi loc. In plus, portmoneul se va deteriora. De aceea, este de preferat sa folositi acest port-card special pentru carduri. Datorita acestuia aveti la dispozitie 6 compartimente in care va puteti depozita cardurile.

Acest accesoriu de la Manier este deosebit fata de multe altele. Ceea ce il face special este, cum spuneam mai sus, design-ul simplu, fara modele, lucru care ii ofera un plus de eleganta. Culoarea este sobra si sofisticata, maroul fiind o culoare rece care transmite stabilitate si confort, siguranta si incredere. Este, in acelasi timp, o culoare barbateasca, predominanta in paleta de nuante ale marilor designeri de moda. Case de moda precum Balenciaga sau Burberry folosesc adesea in colectiile destinate barbatilor aceasta nuanta etern masculina.

Reamintesc faptul ca acest port-card este realizat din piele naturala, de calitatea, extrem de fina, dar si rezistenta in acelasi timp.

Dimensiunile reduse il fac aproape insesizabil si usor de purtat. Fie ca il achizitionati pentru dumneavoastra sau pentru a-l oferi cuiva, port-cardul este intotdeauna un accesoriu extrem de apreciat de catre domni.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord