Noul GXT 168 Haze Gaming Mouse

Noul GXT 168 Haze Gaming Mouse



In continuare va prezint noul mouse optic de la Trust.

Modelul se numeste GXT 168 Haze si realizat special pentru gaming datorita timpilor de raspuns dar si preciziei excelente.

Acest model este ideal spre exemplu in jocurile competitive care se desfasoara online, avand un senzor optic de inalta precizie de 4000 DPI dar si 6 butoane programabile pe care puteti pune orice comanda doriti, astfel incat sa fie la indemana si imediat executabila.

Cu ajutorul butoanelor programabile fiind mult mai usor de accesat cu siguranta veti avea un atu in fata altor jucatori care poate folosesc mai mult tastatura. Puteti folosi comenzile programate pe cele 6 butoane, imediat fara a va mai lua ochii din monitor cautand tasta corecta, astfel veti economisii timp care este foarte important in lumea gaming-ului.

Are un design ergonomic ideal, realizat special pentru performante maxime in timpul gaming-ului iar dimensiunile acestui sunt 130x85x42 si dispune de lumini care se pot ajusta in functie de preferinte, RGB.

Forma acestuia ajuta la o pozitie relaxanta a mainii si implicit a degetelor, fiind o adevarata placere utilizarea indelungata in timpul jocurilor si va da un plus de acuratete miscarilor in timpul utilizarii.

Un alt aspect foarte important al acestui mouse performant este ca pe spatele acestuia placutele de sustinere, acele picioruse sunt realizate dintr-un metal neted care permite o miscare fluida a mouse-ului dar in acelasi timp ajuta la o frecare redusa astfel reusind sa il ti nemiscat in timpul utilizarii butoanelor.

Software-ul avansat permite programarea butoanelor, macro-urilor si luminilor.

Conectivitatea se face printr-un cablu de 170 cm cu mufa tip USB 2.0 care va asigura cu succes rapiditatea comenzilor selectate, reactia fiind instantanee.

Recomand acest mouse tuturor pasionatilor de gaming amatori sau profesionisti datorita performantelor inalte de care este capabil si care cu siguranta nu va dezamagi.

4 Comments

Add yours
  1. 2
    Alexander

    Mouse-ul e cool , arata super bine, nu e chiar unul dintre cele cu design realmente deosebit, am vazut niste piese pe net de ramai blocat, ceea ce e deranjant e faptul ca e clar din arcul pe care-l descrie in profil ca nu e totusi un mouse cu forma ergonomica. Nici pe departe. Singurul mouse care a avut realmente o forma ergonomica pentru ca se potrivea exact in tipul de caus pe care mana il face cand manevreaza un mouse a fost Dolphin de la Samsung, la care prostii au renuntat, ca na,,, e bun? Apai sa nu-l mai producem, dara. Ceea ce m-a enervat si inca ma enerveaza e ca nu gasesc un touch mouse wireless cu acumulator despre care sa pot spune ca e bun, ergonomic, aratos… am facut greseala sa iau un Touch de la Microsoft si e pe baterii si le consuma in 3 zile, e ridicol….

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord