Lectia despre sex

Lectia despre sex


Despre sex se poate vorbi din multe puncte de vedere fiindca implinirea sexuala se inscrie in piramida nevoilor fundamentale ale omului. De ce sa trecem la subiecte tabu modalitatea prin care aducem pe lume copiii, cel mai de pret bun al umanitatii?

Cum putem aborda acest subiect?

  • Elevii invata denumirile stiintifice ale aparatelor genitale masculin si feminin si primesc repere concrete despre modul in care au venit pe lume.
  • Exista multi autori care au valorificat artistic acesta forma de intimidate intre partenerii de sex opus, iar Arghezi este maestru la acest capitol:

“Cine ti-a dezlegat parul cu miros de tutun?
Cine ti-a scos camasa, ciorapul?
Cine ti-a ingropat capul
Nebun,
In bratele lui noduroase, paroase,
Si te-a-nfrigurat fierbinte pina-n oase?”

  • Se spune si se poate demonstra ca abstinenta naste frustrari.
  • Comercial, prin prezentari sex shop online.

Stiu ca pudicii vor protesta din nou, dar demonstrez argumentat ca nu au dreptate! Cand pleci in delegatie, dragul meu sot iubitor, ce ti-ar conveni mai mult? Sa aduca pe altul in patul tau sau sa foloseasca vibratorul cand ii va fi dor de clipele de intimidate si de maxima implinire petrecute cu tine?  Spargeti clipele de monotonie si reinventati-va momentele in care va daruiti unul altuia sau va initiate in jocul erotic! Aveti nevoie de jucarii sexuale, de lubrifianti, de lenjerii sexy, de multa vointa si fantezie inainte de a apela la ajutorul specialistilor, reinventati-va relatia!

Un  sex shop in Constanta  vine in ajutorul celor care isi petrec luna de miere aici,

si al cuplurilor de toate varstele care doresc sa fie singure in concediu. Nu este o rusine sa intri intr-un sex-shop sau sa comanzi online produsele de care ai nevoie sa iti perfectionezi relatia.

Exista o gama variata de stimulente sexuale, de afrodisiace care va ajuta sa va depasiti performantele si de ce nu, sa ajungeti la mult visatul orgasm simultan, minunea la care viseaza multi parteneri sau tu poti fi singurul barbat care-I daruiesti orgasme consecutive fara numar, iar ea nu va uita asta niciodata!

Exista produse pentru ambele sexe, iar daca sotia viseaza la un vibrator cat mai realistic, iti poti permite si tu, dragul meu, un stimulator prostata. Comandati cu mult curaj fiindca discretia este garantata 100%!

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord