Închirierea unei mașini pentru weekend

Închirierea unei mașini pentru weekend


Închirierea unei mașini pentru weekend este o parte atât de comună a experienței de călătorie despre care ați crede că simpla și transparenta – totuși, cumva este altceva de. Atunci cand inchiriem o masina pentru un weekend intervin cateva aspecte Trebuie să cumpăr o asigurare suplimentară? Cat plătesc pentru a alimenta masina? Am auzit povesti de groază despre pretențiile de daune false, ar trebui să îmi fac griji? Nici un reprezentant al firmei nu este cu mine să inspecteze mașina, este în regulă? Pot să conduc într-o altă țară? Am nevoie de toate elementele suplimentare pe care mi le oferă la contorul de închiriere? Aceste întrebări apar destul de mult de fiecare dată când închiriem o mașină.

Dintre toate opțiunile dvs., există unele lucruri pe care nu trebuie să le faceți atunci când vă închiriați o mașină.

 Plata anticipată pentru benzină.

Taxele pentru combustibil platite in avans fac apel la dorința noastră de simplitate în timp ce călătorim și, de asemenea, la preocupările legate de întârzierea la aeroport de exemplu, deoarece la fiecare câteva minute adăugate la călătoria spre aeroport, se creează un risc mai mare pentru a ajunge prea târziu la bord. Companiile de închiriere au venit cu noi opțiuni pentru realimentarea  autoturismelor și le oferă optiuni de realimentare inca de la primele discutii la biroul de închiriere.

Dacă nu sunteți siguri că veți returna rezervorul gol sau dacă aveți un zbor foarte dimineata si credeti ca nu va incadrati in timp sa umpleti rezervorul inainte de a preda masina, ar fi mai bine sa acceptati aceata oferta de plata anticipata a combustibilului. Chiar și opțiunea care vă percepe plata numai pentru combustibilul pe care îl utilizați în mod obișnuit este în favoarea agenției de închiriere, deoarece costul de realimentare al mașinii este întotdeauna mai mare decât costul real atunci cand alimentarea este facuta de dvs. Asadar, varianta convenabila pentru dvs. este ca inainte de a preda masina firmei de inchirieri, sa mergeti dvs. la pompa si sa alimentati, pentru a evita taxe in plus.

Cel mai bun moment pentru a găsi un loc pentru a alimenta vehiculul dvs. este imediat după ce ridicați masina si plecati spre destinatia dorita. Pe măsură ce vă indepartati de aeroport sau de agenția de închiriere, retineti benzinăriile locale și faceți un plan pentru a vă întoarce la cele mai accesibile si care au prețuri avantajoase, la sfârșitul închirierii.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord