Ghid pentru eleganta masculina

Ghid pentru eleganta masculina


Fetelor, cand aparitia lui mi-a taiat rasuflarea, nu am stiut de unde vine si unde se duce! Nu l-am suspectat ca ar fi extraterestru, dar un inger cazut in pacat sau ingerul meu pazitor am fost sigura ca este…

Parfumul? I se potrivea perfect. Din clipa in care i-am simtit aroma am stiut ca voi fi toata viata dependenta de ea, iar cand el va pleca de-acasa, imi voi da cu parfumul lui sa-i simt mirosul magnific! M-am apropiat pe furis de grupul lui de prieteni sa trag cu urechea.

-L-am comandat dupa ce a aparut in top parfumuri  le explica pe tonul care ma facea sa rosesc si sa tremur de emotie, amicilor. Vocea aceea ma facea sa ma topesc!

Ghidul meu de frumusete si eleganta este Coolosophy.ro. Majoritatea parfumurilor din clasamentul celor mai vandute in 2018 aveau aroma de citrice, dar mie imi plac aromele lemnoase si piperul, asa ca am ales Blackpepper, mai ales ca iubesc tot ce este japonez!

”Doamne, cat ma ajuta pe mine ghidul acela virtual, este o sursa binecuvantata de informatii: ce parfum foloseste, ce ii place, ce citeste, un tezaur de date importante despre barbatul care ma fascina cu prezenta lui!”

-Sa nu spui ca ai avut consilier si in ceea ce priveste modele de barba, dar observ ca te avantajeaza trecerea fina de la barbie catre perciuni, spuse tipul neinteresant din stanga. Si eu am sa aleg acest model de barba fiindca am fata alungita.

Era informat si in ceea ce priveste potrivirea adecvata a modelului de barba cu forma fetei. Le-a spus tuturor ce tip de barba sa-si lase in functie de forma fetei.

Acum stiam de unde vine sau cine i-a fost stilist. Meritele erau impartite, dar este de apreciat omul care alege ceea ce este mai bun din amalgamul de propuneri din lumea reala si virtuala.

In orice caz, barbatul adevarat nu se parfumeaza cu tutun si alcool si nu-si lasa barba lunga si nepieptanata, ci se ingrijeste din respect pentru el si din respect pentru ceilalti!

Fetelor, stiti cat de frumos este sa se apropie de voi un tip care miroase a proaspat, are unghiile curate si fine, barba ii vine perfect si are cele mai delicate maini din lume???

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord