Despre pilotii Augercast

Despre pilotii Augercast


Pilotii Augercast sunt elemente cu fundație adâncă, cu diametru mai mic, încastrati. Acestia pot varia în diametru de la 12 până la 48 de centimetri și sunt cei mai eficienti în solul granular sau incoerent și / sau la mase de apă mare. Pilotii Augercast pot fi instalați rapid, cu o perturbare minimă a zgomotului și a vibrațiilor. Ei pot fi proiectati ca noduri de capăt, frecare sau o combinație a celor două, în funcție de proprietățile solului și de apropierea de rocă.

Piloții acționați sunt un element  de fundație  profunda care este o formă structurală pre-fabricată și poate oferi o gamă largă de utilizari. Piloții acționați asigură un control excelent al calității deoarece pot fi inspectați fizic înainte de instalare și în timpul instalării. Piloții acționați sunt instalați cu ajutorul unui ciocan vibrat sau de impact.

Pilotii forati, cunoscuți și sub denumirea de arbori sau carabini forate, sunt elemente de fundație profundă, de mare capacitate. Acestea pot varia în diametru de la 24 la 144 de centimetri și pot fi instalati într-o gamă variata de sol și stânci.

Picioarele cu prăjini sunt instalati prin avansarea unei masini de găurit / burghiu la adâncimea dorită, folosind tehnici de deschidere a găurii, carcase sau suspensii. Odată ce a fost atinsă înălțimea dorită a vârfului, armătura perforată este fixată și arborele forat este umplut cu beton.

Sistemele de reținere a pământului sunt utilizate pentru a proteja străzile, clădirile, utilitățile etc., în timp ce are loc o excavare. Metodele utilizate în mod obișnuit sunt balustrada soldatului și întârzierea lemnului, pilotii, unghiile de beton și pământ, pereții tangenți și pereții secantari. Aceste sisteme pot fi, fie consolate, legate în spate sau în interior, în funcție de înălțimea peretelui și de condițiile de sol. Acestea pot fi, de asemenea, permanente din punct de vedere structural sau temporar, pe baza cerințelor finale de construcție. Pentru a finaliza in mod correct lucrarea, este indicat sa apelati la o firma specializata in foraje.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord