De ce sa alegi Magento 2?

De ce sa alegi Magento 2?


Magento este o platforma utilizata in intrega lume de site-urile de e-commerce.  In 2007, pe 31 august a fost lansata prima versiune de tip beta iar la data de 31 martie 2018 a fost lansata prima versiune de uz general.  Iar in 2015 aheadWorks a realizat un studiu de piata care arata ca ca peste 250.000 de comercianti din intreaga lume folosea aceasta platforma.

Beneficiile majore pe care Magento le aduce comerciantilor sunt: licenta open-source, continutul SEO foarte prietenos si usor de realizat si o extrem de usoara integrare a gateway-ului de platforma. De asemenea platforma Magento le permite comerciantilor sa administreze mai multe magazine online in acelasi timp dintr-un singur panou de control si cu un singur administrator.

Dar la data de 18 noiembrie 2015 a fost lansata si cea de a doua versiune a platformei, adica: Magento 2.

De ce sa alegi cea de a doua varianta?

Ar trebui sa alegi cea de a doua varianta pentru ca vine la pachet cu o serie de imbunatatiri. Prima imbunatatire este securitatea, Magento 2 a devenit una din cele mai sigure platorme de e-commerce.

Viteza de incarcare este mai buna, iar ea este un factor foarte important, pentru ca de multe ori 5 secunde in plus de incarcare a paginii te poate costa foarte multi bani. Pentru ca poate ca multi potentiali nu au atat de multa rabdare.

Magento 2 marketplace iti pune la dispozitie mai multe module si mult mai multe extensii ca sa te ajute sa creezi un magazin unic si mult mai performant.

Si functiile SEO sunt imbunatatite si mult mai prietenoase.

Ei bine aceastea sunt doar cateva imbunatatiri aduse platformei Magento 2, restul le poti descoperi singur cand o vei utiliza, pentru ca este foarte intuitiva si usor de lucrat cu ea.

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord