De ce sa achizitionezi si tu o cutie portbagaj ?

De ce sa achizitionezi si tu o cutie portbagaj ?


Spatiul insuficient din portbagajul masinii poate da batai de cap si te pot pune in dificultate, atunci cand organizezi o excursie cu familia. Din clipa in care am achizitionat cutia portbagaj, spatiul limitat numai constituie o problema pentru mine si familia mea. Am recomandat-o fiecarui prieten si membru al familiei si o recomand si dumneavoastra cu incredere, deoarece are numeroase avantaje.

Cutiile portbagaj au diverse dimensiuni in functie de necesitatile cumparatorului. Acestea au o capacitate maxima de 75 de kg. Au o forma ergonomica, sunt usor accesibile datorita faptului ca se deschid pe ambele parti, au un sistem unic de montare, Thule Power Click, ce permite fixarea pe barele transversale in cateva secunde si are un termen de valabilitate de pana la 60 de luni, fapt ce ne confera siguranta ca acestea sunt durabile si bune calitativ.

Cutiile portbagaj auto pot avea sistem anti furt, spatiu de depozitare compartimentat, un maner extern, pentru o inchidere si deschidere facile, capace din cauciuc, dispuse peste yala, ce ofera protectie impotriva inghetului sau ruginii, suprafete anti-alunecare, ce nu permit deplasarea bagajelor, mentinandu-le in siguranta, etc. Pot fi accesorizate cu huse de protectie, adaptor pentru barele transversale, chingi si curele de fixare, lampa de iluminare, etc.

Un produs de calitate va rezista pentru multi ani de la achizitie, fiind util in numeroase deplasari in vacanta. Costul este intotdeauna un indice al rezistentei produsului, iar daca totusi vrei sa faci o investitie ieftina, apeleaza la un producator de incredere din domeniu. Pretul cutiilor portbagaj difera in general in functie de finisajul acestora care poate fi mat sau lucios. Cutiile portbagaj cu finisaj lucios sunt mai scumpe deoarece acestea sunt mult mai usor de curatat si sunt mai durabile.

Acestea fiind spuse, achizitionarea unei cutii portbagaj este o solutie inteligenta pentru orice amator de excursii si plimbari. Pe langa aceste cutii pentru portbagaj am comandat de la Auto Soft multe alte piese pentru masina si pot spune ca sunt pe deplin multumit de acestia.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord