Cum calatoresti in siguranta la aeroport

Cum calatoresti in siguranta la aeroport


Ei, cand soferul pe care l-ai rugat sa te duca impreuna cu familia la aeroport cu o mana conduce si cu alta vorbeste la telefon, nu te simti deloc confortabil. Ti se pare ca te-ai aruncat voluntar in bratele mortii, fiindca nu aveai de ales. Rudele sunt ocupate, prietenii nu au masinile bune. Sa nu pierzi biletele si rezervarile la hotelul din strainatate, risti si trebuie sa admiti ca este posibil sa nu mai ajungi la destinatie niciodata.
Fii responsabil fata de propria ta integritate si fata de sanatatea celor dragi si apeleaza la Bucharest airport transfer!
Vei ajunge teafar si la timp la destinatie deoarece:
-soferii au experienta la condus, sunt foarte responsabili si nu au fost sanctionati din cauza incalcarii regulilor de circulatie
-masinile au verificarile facute si starea lor tehnica este de exceptie
-personalul este bine instruit astfel ca: nu deranjeaza calatorii, nu vorbesc cu acestia in timpul drumului, in afara de detalii privind cursa, nu pun muzica in masina, colaboreaza permanent cu clientii ca drumul sa fie placut.
-nu exista costuri ascunse, tarifele sunt avantajoase avandu-se in vedere gradul sporit de securitate si de confort si sunt comunicate de la inceput ca beneficiarul sa nu fie surprins neplacut.


-masinile nu raman in pana pe drum, asa ca nu sunteti in pericolul de a pierde avionul sau rezervarea la hotel.
-in afara de transferul in conditii decente de la aeroport in localitatea de domiciliu sau invers, firma asigura si un tur al orasului Bucuresti la cerere.
Sper ca acum sunteti informati si nu mai apelati la soferii care au un stil nebunesc de condus, ci deveniti dependenti de firma prezentata mai sus.
Spre deosebire de alti furnizori de servicii care nu se deranjeaza sa va asigure transportul la miezul noptii sau la primele ore ale diminetii profesionistii pe care i-am prezentat mai sus onoreaza orice tip de solicitare. Rezervarile se fac foarte usor si nu necesita deplasarea la sediul firmei, nici comunicarea fata in fata. Este suficienta completarea formularului de la rezervari si veti fi contactati pentru confirmare in cel mai scurt timp.
Programarile sunt respectate cu sfintenie, in timp ce daca apelezi la o persoana oarecare se poate imbolnavi sau i se poate strica masina pe drum si ratezi excursia.
Acum cand mobilitatea internationala este la moda, oamenii trebuie sa fie preocupati de asigurarea transferului cu bagaje la aeroport in conditii decente si de maxima siguranta.
In ceea ce ma priveste am devenit dependenta impreuna cu familia mea de acesta firma de transporturi fiindca pe intreaga perioada a colaborarii am fost multumiti 100%.
Toate evaluarile sunt la superlativ si nu am auzit clienti care sa se planga de soferii, preturile sau masinile lor. Este cea mai eleganta modalitate de a ajunge la aeroport sau de a fi preluat de acolo fiindca nu iti faci obligatii de niciun fel fata de rude, prieteni sau cunoscuti.
Dati uitarii bataile de cap din trecut cauzate de cautarea unei modalitati comode de transport cu bagaje la aeroport fiindca in Romania suntem norocosi sa avem cea mai buna firma de profil.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord