Cum a ajuns o studenta in anul 3 la ASE sa castige 20.000$ din videochat

Cum a ajuns o studenta in anul 3 la ASE sa castige 20.000$ din videochat


Daca nu as fi cunoscut-o personal pe aceasta fata, as fi zis ca stirea este fake. Dar nu este! O cheama Adriana si este studenta in anul 3 la ASE, facultatea de Management. Nici prea inalta, nici prea scunda, bruneta, naturala, fara botox si toate cele pe care le mai vedem prin filme. A stat in camin, la Moxa, din anul intai de facultate. Si, pentru ca ai ei nu si-au permis niciodata sa-i dea mai mult decat strictul necesar, Adriana s-a gandit sa se angajeze.

Cred ca in povestea Adrianei se vor regasi multe fete, dornice de a fi mai mult. De a face mai mult. De a deveni mai mult. Dar nu asta e ideea acestui articol, ci vreau sa va povestesc, pe scurt, povestea Adrianei si cum a ajuns ea sa castige, la 20 si un pic de ani, 20.000$ intr-o singura luna. Bani la care multi dintre noi nu avem curajul nici sa visam. Asa, v-am facut un background: venita de la 200 km de Bucuresti, a intrat printre primii la facultatea pe care si-o dorea: ASE – Management.

 

Povestea Adrianei si a fiecarei studente care isi doreste mai mult

In anul intai de facultate, Adriana a impartit pliante, 6h/zi, pentru 7 lei pe ora. Timp de 4 luni de zile, ziua mergea la facultate, seara impartea pliante. Si era al naibii de obositor! Stand in camin, unde impartea o camera cu inca 3 fete, a auzit cuvantul „videochat”. N-am sa intru in detalii aici, desi stiu povestea cu lux de amanunte. Cert este ca s-a programat la un interviu, cu inima cat un purice, pentru ca habar nu avea ce se intampla in spatele camerelor.

A ales un studio de videochat din Bucuresti despre care toata lumea vorbea frumos pe forumuri, pe retelele de socializare, un studio de videochat care era amplasat central, langa Baroul Bucuresti, in zona Piata Unirii: Charm Studios. Si a mers la interviu! In primele luni Adriana a castigat 1.000 – 1.500$.

Visul oricarei studente in Bucuresti: apartament, masina, calatorii

Poate cineva sa contrazica ce am spus mai sus? Care este visul oricarei studente, venite in Bucuresti? Sa isi permita sa se imbrace asa cum vrea, sa iasa cu prietenele ei si, daca vorbim mai high class, sa isi poata cumpara un apartament, ca sa nu mai stea in camin, si o masina.

Sa revenim la Adriana si la cum a ajuns sa castige 20.000$ intr-o singura luna. Prin perseverenta, prin ambitie si prin indrumarea celor mai buni team-leaderi din domeniul videochatului. Iar asta nu a fost doar o intamplare, pentru ca ea castiga constant peste 15.000$ lunar. Stiu, stiu, veti spune ca este imposibl, dar va garantez ca sumele astea sunt 100% reale. Si ca Adriana chiar exista. O gasiti la Charm Studios seara, iar in timpul zilei, la ASE.

Pentru mai multe detalii sau raspunsuri la intrebari legate de videochat, poti scrie angajari videochat pe google.ro si cu siguranta vei gasi cateva site-uri de referinta. Succes!

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord