Creditul rapid si creditul de nevoi personale- Simplu si eficient Factoring pentru afaceri

Creditul rapid si creditul de nevoi personale- Simplu si eficient Factoring pentru afaceri


Din ce in ce mai multe banci si agentii atrag utilizatorii de carduri cu acest imprumut rapid, care poate fi facut chiar si online, repede si fara vreun impediment. Insa trebuie sa aveti grija la detaliile fiecarei oferte.

 In ce consta un credit rapid de la SimpluCredit?

Acest credit  reprezinta un imprumut rapid obtinut fara niciun avans si cu o perioada de rambursare de pana la 24 luni.

Ce conditii trebuie indeplinite in cazul in care doriti imprumutul rapid oferit de simplucredit.ro?

Ca sa puteti avea acces la aceasta suma, va trebuie sa urmatoarele puncte :

  • Sa aveti minim 20 ani. La aceasta varsta se presupune ca traiti din banii si din veniturile castigate de dumneavoastra;
  • Sa aveti un salariu, pensie sau PFA mai mare de 650 RON;
  • Sa aveti un cont bancar sau un card de credit.

Creditul de nevoi personale

Daca v-ati saturat ca de fiecare data cand incepeti sa va planificati vacanta de vara intr-o destinatie mult visata, sa ajungeti la concluzia ca banii nu va sunt suficienti, aveti nevoie de un credit de nevoi personale. Lasati aceste momente neplacute deoparte, echipa simplucredit.ro va sare in ajutor !

In dreapta campurilor ce trebuie completate  pe pagina web https://www.simplucredit.ro/credite-nevoi-personale/ aveti o simulare de credit, in functie de aelegerile pe care le faceti pentru nevoia dumneavoastra. De exemplu, daca ar fi sa alegem o suma imprumutata cu valoarea de 20000 RON pe o perioada de 24 luni, cu o rata fixa de dobanda de doar 18%, rata lunara va insemna 998,48 RON.

Factoring-ul

Factoring ul este procedeul prin care factorul, adica banca, achizitioneaza de la dumneavoastra creante lichide si exigibile, insemnand facturile care rezulta din livrarile de bunuri sau prestarile de servicii. In acelasi timp aceste creante vor trebui acceptate si de clientii dumneavoastra.

Ce avantaje veti avea? 

Avantajele pe care le aveti odata cu utilizarea factoring-ului sunt urmatoarele :

– o imbunatătire a indicatorilor financiari ai afacerii;

– cresterea exponentiala a vanzarilor si profitului;

– lipsa necesitatii garantiilor materiale;

– un raspuns prompt si rapid, in urma unei documentari amanuntite;

Potentialul pe care il are factoring-ul pe planul dezvoltarii este unul semnificativ, daca ne uitam la statisticile publicului. In final, nu numai companiile furnizoare cat si clientii vor beneficia de pe urma unui mediu legal implicit si mai sigur, ale caror tranzactii de acest gen vor fi reglementate mai sigur.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord