Companiile de contabilitate din Bucuresti

Companiile de contabilitate din Bucuresti


Daca aveti o afacere pe care doriti sa o manageriati cu grija astfel incat sa aveti un parcurs plin de succese, veti avea nevoie de un ajutor in plus pe partea de contabilitate.

In Bucuresti, firmele de contabilitate sunt multiple si toate dispun de experienta de ani de zile cu diferiti clienti, insa firma de contabilitate CONT EXPERT 4972 MBM va va asigura un set de servicii multiple, de la contabilitate in sistem externalizat, organizare si supraveghere, consultanta, pana la gestionarea resurselor umane si expertiza contabila.

Recomandarile noastre se bazeaza pe profesionalismul dovedit la fiecare contract, precum si calitatea serviciilor si promptitudinea cu care intampina fiecare pasaj dificil in nevoie clientilor, tinand cont de fiecare domeniu de activitate in rezolvarea problemelor acestora.

Un serviciu contabil care ii recomanda este expertiza contabila. Daca aveti nevoie de opinia unei echipe formate din experti privind activitatea contabila a societatii, firma contabilitate Bucuresti CONT EXPERT 4972 MBM va pune la dispozitie contabili cu studii superioare, calificati, ce analizeaza in mod obiectiv activitatea financiar-contabila.

Expertiza contabila consta in cercetarea situatiei economice a afacerii dumneavoastra, a concordantei dintre documentele primare de evidenta contabila si realitate, acestea fiind utilizate in materie civila, penala sau comerciala. Acest proces are scopul de a rezolva problemele care prezinta un caracter economic si financiar indicate de instanta. Fata de controlul financiar care are o activitate permanenta, expertiza contabila este o activitate ocazionala, periodica, ce se produce numai la alegerea detinatorului afacerii si cand se dispune de instanta care confirma sau infirma constatarile controlului ce tin de pagube, deficiente, lipsuri sau abateri.

Aceasta expertiza contabila este de doua feluri :

  • Expertiza contabila judiciara. Aceasta expertiza investigheaza informatiile din evidentele contabile si furnizaza opinii certificate de catre contabil ca o dovada in fata organului judiciar care a solicitat-o. Aceste expertize sunt reglementate de Codul de procedura civila, penal si alte legi speciale care au valoare de mijloc de proba in justitie;
  • Expertita contabila extrajudiciara. Aceasta investigheaza evidentele contabile si are ca produs final concluziile certificare partilor interesate.

O expertiza contabila intocmita de firma de contabilitate CONT EXPERT 4972 MBM va fi un procedeu profesionist de control al registrelor, al conturilor si al actelor justificative pe care il veti recomanda cu siguranta.

Mai multe informatii despre serviciile pe care le presteaza puteti gasi pe pagina companiei, iar daca aveti nevoie de o expertiza contabila de calitate, puteti lasa un mesaj la adresa  de pe site.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord