Alege profesionalismul pentru masina ta!

Alege profesionalismul pentru masina ta!


Sistemul de injectie diesel common rail asigura un nivel imbunatatit de ardere a combustibilului, avand ca rezultat reducerea emisiilor si un consum redus de combustibil, reducerea nivelului de zgomot al motorului si imbunatatirea performantelor acestuia.

Un indicator al disfunctionalitatii componentelor sistemului de injectie (injectoare, pompa sau regulatorul de presiune) este pierderea de presiune din sistem, situatie ce genereaza probleme de pornire sau de functionare a motorului. Problemele sistemului de injectie trebuie constatate de un specialist certificat si cu experienta vasta in domeniu, dar sunt si cateva semnale care pot fi recunoscute si de proprietari, cum ar pornirea greoaie a motorului, fumul negru la accelerare, trepidatii anormale ale motorului, consumul ridicat de combustibil, puterea scazuta a motorului etc. Situatie in care este absolut necesara vizita la un service specializat.

Prodiesel ofera servicii de tesatre si diagnosticare la cele mai inalte standarde certificate Bosch, in vederea verificarii de injectoare Bosch, oferind astfel solutia autorizata si folosind tehnologia de reparatii injectoare Bosch si pompe de injectie. Personalul este calificat si autorizat Bosch in diagnoza si reparatia acestor sisteme de injectie, avand in spate o experienta de peste 30 de ani si astfel prestand si garantand servicii de cea mai buna calitate.

Pro Diesel Grup SRL este printre putinele companii autorizate pentru astfel de operatiuni si singura din zona moldovei, mai exact in Bacau pe Calea Moldovei Nr. 237, Com. Hemeius pe DN 15.

Procesul de reparatie este sustinut si de instrumente, unelte si adaptoare Bosch, fiind folosite doar piese de schimb de origine, conform planului de reparatie, dupa care, are loc testarea si calibrarea conform planurilor de testare si calibrare ale producatorului specifice Bosch.

Injectoarele reparate vor fi primite in functie de fisa tehnica si vor fi ambalate in vid cu capace de protectie in cutii speciale, pentru o protectie sporita si vor veni insotite de certificatul de garantie valabil pe 18 luni. Stocul mare de piese de schimb este un atu deoarece cu ajutorul acestuia procesul de reparare va fi semnificativ mai scurt.

Calitatea este prioritara pentru noi deoarece dorim sa multumim si cel mai pretentios client si dorim sa crestem increderea oamenilor in service-urile autorizate astfel incat ambele parti vor avea de castigat.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord