5 avantaje deosebite ale benzii dublu adezive

5 avantaje deosebite ale benzii dublu adezive


Putem spune ca una dintre cele mai interesante inventii create vreodata este banda dublu adeziva. Nu esti singurul daca ai crezut pana la un moment dat ca ai putea sa fii chiar tu inventatorul acestui produs. Visele s-au spulberat atunci cand ai aflat ca banda dublu adeziva este deja inventata de catre cineva si se comercializeaza in magazine. Chiar daca nu ai fost tu inventatorul, trebuie sa recunoastem ca acest produs este extrem de util, necesar in orice casa datorita multitudinii de avantaje pe care le prezinta.

1. Flexibilitate

Banda dublu adeziva se gaseste in magazine sub forma de role, asa cum este si banda normala cu lipici pe o singura parte. Suportul permite aplicarea ei pe orice suprafata intr-un mod foarte usor. De exemplu, se poate folosi pentru lipirea suprafetelor din plastic, carton, lemn sau chiar si metal, pentru unele cazuri. Banda dublu adeziva este flexibila cu o varietate de suprafete.

2. Aderenta

Nu numai ca banda dublu adeziva permite mai multe tipuri de aplicari dar are si o aderenta sporita pe ambele parti. Suprafetele se lipesc instant cu acest produs, fara a fi nevoie de timp pentru uscarea sau intarirea adezivului, iar lipirea dureaza vreme indelungata.

3. Suprafetele raman curate

Atunci cand folosim lipici pentru lipirea diferitelor suprafete exista mari sanse sa trecem prin situatiile neplacute in care lipiciul se scurge pe suprafata de lipit sau ne murdarim pe maini. Unele sortimente de lipici sunt greu de curatat si pot provoca chiar daune suprafetelor. Cu banda dublu adeziva scapi de aceste situatii.

4. Usor de manevrat

Un alt mare avantaj al acestui produs este usurinta manevrarii. Suportul de carton pe care este aplicata banda dublu adeziva permite folosirea usoara. Se desface banda exact cat este nevoie si se taie cu foarfeca bucata dorita. Se aplica banda cu una dintre cele doua parti aderente pe suprafata care urmeaza a fi lipita, iar apoi se desface folia care protejeaza cea de-a doua parte.

5. Pret redus

De asemenea, banda dublu adeziva este un produs ieftin in comparatie cu alte solutii pentru lipirea suprafetelor. In magazinul Pin gasesti banda dublu adeziva sub diferite tipuri si modele.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord