3 Accesorii must-have de la alfamobility.ro

3 Accesorii must-have de la alfamobility.ro


Sunt anumite momente cand trebuie sa fim mereu pregatiti pentru situatii neprevazute.

Momente precum bateria descarcata a smartphone-ului in situatii de urgenta. Din fericire, magazinul online Alfamobility.ro are grija sa preveniti aceste situatii punand la dispozitia clientilor, trei accesorii de care nu trebuie sa va lipsiti.

Cablul ByData Micro USB este un accesoriu extrem de util, deoarece lungimea sa de 2 metri ofera utilizatorului confortul de a sta in pat in timp ce foloseste smartphone-ul.

Extrem de util si foarte durabil datorita invelisului. Este un cablu util pentru orice pasionat de gadget-uri.

De asemenea nu trebuie sa va lipseasca din rucsac un incarcator cu doua porturi USB
Acest tip de gadget va poate salva dintr-o situatie mai putin confortabila, de exemplu atunci cand aveti nevoie sa va incarcati tableta sau smartphone-ul la serviciu.

Incarcatorul Baseus Letour este accesoriul pe care puteti sa contati de fiecare data cand plecati in vacanta.

Este construit din materiale rezistente la foc iar protectia de supra-circuit va asigura siguranta dispozitivelor electronice pentru a nu le supraincarca.

Cel de-al treilea accesoriu care nu trebuie sa va lipseasca este si preferatul meu: cablul de date si incarcare ByData Type C, produs din materiale de cea mai buna calitate.

Materialul exterior este din piele ecologica maronie ce ofera acestui accesoriu un aspect foarte elegant. Compozitia interioara este alcatuita din cupru emailat.

Printre caracteristicile sale se numara Speed Data si Safe Charge . Eficienta si aspectul sau il fac ideal pentru participarea la evenimente precum o cina la restaurant dar si pentru munca la birou.

Recomand produsele celor de la Alfamobility.ro, deoarece pun la dispozitie doar obiecte de calitate superioara.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord