Trepied si selfie stick hybrid portabil Remax – review

Trepied si selfie stick hybrid portabil Remax – review


Doriți să faceți o poza cu iubita fara sa mai deranjati un strain sa o faca? Aveți o problema in a va pastra toti prietenii sau membrii familiei într-o singură fotografie?

Selfie stickul Hybrid Remax este un gadget excelet pentru realizarea amintirlor perfecte, foarte practic si usor de utilizat. Acesta este fabricat din ABS+PC+Aliaj de aluminiu premium foarte frumos finisate, ceea ce ii confera un design futurist dar si o rezistenta sporita la caderi sau socuri. Dispozitivul vine si cu o husa de protectie pentru momentele cand este depozitat.

Un avantaj foarte mare al acestui selfie stick este conectarea la telefon prin Bluetooth ceea ce inseamna ca nu va mai exista un fir care sa trebuiasca bagat in telefon si care este usor de agatat si rupt. Pentru asta avem un mare like. Un alt avantaj este bateria care desi pare mica la doar 60 mAh, aceasta duce pana la 50 000 de poze. Lungimea stick-ului este de 69 de centrimetrii fiind perfect pentru realizarea unor poze de neuitat.

Daca esti pasionat de vlogging sau pur si simplu iti place sa te filmezi in timp ce te distrezi cu prietenii, selfie stick-ul poate fi transformat foarte usor intr-un trepied iar suportul unde este fixat telefonul este rotativ la 360 grade. Seflie stick-ul poate fi folosit cu orice telefon deoarece este cvasi universal.

Noi recomandam inspectarea manualului de utilizare pentru ca acolo se gasesc toate informatiile necesare in vederea utilzarii corecte a dispozitivului.

In concluzie, este un dispozitiv care nu ar trebui sa lipseasca din bagajul oricarui calator si iubitor de fotografie. Investitia este una minima, dar rezultatele vor fi pe masura, lucru care se poate observa in fotografiile care surprind momentele unice din viata dumneavoastra.

Pachetul contine:

– Manualul de utilizare

– Cablu USB pentru incarcarea bateriei

– Husa de protectie

– Seflie stick-ul

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord