Tot ce trebuie sa faci pentru fiscalizarea casei de marcat

Tot ce trebuie sa faci pentru fiscalizarea casei de marcat


 

Pentru a deschide o firma este nevoie de foarte multe aprobari si hartii, iar procesul este unul anevoios. Procedura de fiscalizare case de marcat este destul de lung si necesita multe documente.     Va fi nevoie sa alergi foarte mult. Asta inseamna timp pierdut si mult stres. Ce ai spune daca ar exista cineva care sa te ajute in acest proces. Ii poti contracta pe cei de la Cria Soft atunci cand ai nevoie de ajutor. Este o companie formata din oameni cu experienta in domeniul afacerilor.

Ce trebuie sa faci pentru fiscalizarea casei de marcat:

In primul rand dupa ce ai achizitionat casa de marcat trebuie sa intocmesti un dosar pe care sa il  depui la Directia Generala a Finantelor Publice a judetului de care apartii. Dosarul trebuie sa contina: copie dupa CUI, copie dupa CIF, copie dupa contractul de inchiriere unde va fi instalata casa de marcat, copie dupa certificatul constatator si rezolutia O.R.C., copie dupa contractul de comodat,  copie dupa cartea de indentitate sau buletin al administratorului si stampila societatii. Cria Soft iti va  elibera, de asemenea documentele necesare ale casei de marcat pe care le vei atasa la dosar.

Firma iti ofera gratuit, daca locuiesti in Bucuresti sau in zonele limitrofe, fiscalizarea, instruirea si  programarea articolelor.

In urmatoarea etapa iti vor fi necesare avizele de la Administratia Financiara a zonei de care  apartii. Pentru asta trebuie sa te prezinti in maximum 24 de ore de la fiscalizarea casei de marcat la Administratia Financiara alaturi de dosarul necesar.

Nu iti face griji deoarece cei de la Cria Soft iti vor fi alaturi pe tot parcursul. Firma este mereu la  curent cu toate schimbarile mai mari sau mai mici in materie de legislatie fiscala. Asta ii face a fi   partenerul ideal pentru a incepe afacerea. Alaturi de aceste servicii de fiscalizare, iti pot pune la dispozitie case de marcat de calitate, conforme cu cererile legale de functionare. Tot ce trebuie sa  faci este sa accezi site-ul lor si sa ii contactezi.

 

 

 

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord