„Sunt mama de fetita si model de videochat”


Ce face un om obisnuit intr-un week-end ploios/cu ninsoare/cu minus niste multe grade? Asa este, sta in casa si da scroll pe Facebook si pe YouTube. In cazul meu se intampla mai des cea de-a doua varianta. Si cum Bucurestiul week-endul care a trecut a avut o vreme de stat in casa, mi-am petrecut multe ore pe YouTube. Filme, filmulete, videoclipuri noi, bla, bla, bla, nimic notabil pana cand… „Sunt mama de fetita si model de videochat”. Multe mii de vizualizari, multe like-uri, dislike-uri si comentarii cu zecile.

Videochatul, sau cum am ajuns sa ma uit la un clip de pe YouTube de cateva zeci de ori

Nu exagerez cu nimic atunci cand spun ca am vazut acest clip de cateva zeci de ori. Intai am fost atent la poveste, apoi la domnisoara, apoi la gesturi, apoi am citit comentariile, apoi m-am mai uitat o data si tot asa.

Pe scurt, fata asta ne vorbeste despre de ce s-a apucat ea de videochat, ne spune cat castiga si ce face cu banii. Meseria ei de baza este de bucatar, insa, pentru ca salariul nu era deloc multumitor, s-a apucat de videochat.

Prejudacatile si videochatul

Acest video are 140 de comentarii pana acum. N-am stat sa le numar, dar un lucru este cert: comentariile negative sunt in numar mult mai mare. Ceea ce nu inteleg si nu o sa inteleg niciodata este rautatea oamenilor si puterea lor de a judeca, chiar si atunci cand nu inteleg despre ce e vorba. In plus, de necrezut mi se pare ca inca mai exista omeni care asociaza prostiutia cu videochatul, desi acesta din urma este un domeniu legal si reglementat prin lege. Fata asta lucreaza la un studio de videochat, plateste taxe, este 100% legal si castiga o gramada de bani: peste 5.000$ in fiecare luna!

Asadar, videochatul este un job ca toate celelalte joburi. Dar, pentru ca exista sute de studiouri de videochat in Bucuresti, multe fete nu stiu pe care sa-l aleaga. Fetelor, documentati-va foarte bine inainte de a alege! Si daca tot vorbim despre videochat, o sa las si poza asta aici, pentru ca am vazut zeci de masini colantate asa:

1 comment

Add yours
  1. 1
    Bianca

    Nu cred ca are importanta daca ai o familie si lucrezi in acest domeniu. Trebuie sa invatam sa privim lucrurile dintr-o alta perspectiva si sa nu mai judecam.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord