SSD Samsung 860 EVO

SSD Samsung 860 EVO


SSD Samsung 860 EVO este cel mai nou si performant SSD SATA. A fost lansat de curand in Romania. Acesta a fost special creat pentru a mari viteza de rulare a programelor si a imbunatati functionarea laptopurilor si PC-urilor. Daca majoritatea programelor rulate de un PC sunt incetinite de viteza mica de scriere si de citirea hard-urilor, cu noul SSD de la Samsung puteti mari performanta computerului dumneavoastra. Caracteristicile cheie ale device-ului, prezentate la evenimentul de lansare, fac parte din tehnologia de ulima generatie V-NAND. Dintre acestea amintim: viteza de citire si scriere de pana la 60 de MB/s si rezistenta in timp a SSD-ului de pana la 4800TB scrisi. Datorita acestor caracteristici, viteza de procesare creste, fie ca e vorba de activitatile basic efectuate la PC, fie ca e vorba de activitati mai performante cum ar fi editare foto-video sau transfer mare de date.

Unul din atuurile device-ului de la Samsung este instalarea rapida si usoara. Nu trebuie sa fiti neaparat specialisti in domeniu pentru a putea face singuri acest lucru. Tot ce trebuie sa faceti, dupa ce ati inlaturat partea din spate a laptopului, este sa desurubati cele 4 suruburi care fixeaza HDD-ul pe suportul de prindere si sa montati SDD-ul.

SSD Samsung 860 EVO este disponibil in mai multe de 250 GB, 500 GB, 1TB, 2 TB si 4 TB. SSD-ul il gasim in marime de 2.5 inch pentru PC-uri si laptopuri si variantele de marime SATA M2 si mSATA pentru computere ultra-slim.

In ajutorul celor care isi doresc sa treaca la acest SSD, cei de la Samsung pun la dispozitie gratuit software-ul Data Migration tool fara a mai fi nevoie sa se reinstaleze sistemul de operare sau sa se schimbe setarile in BIOS.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord