SSD Samsung 860 EVO

SSD Samsung 860 EVO


SSD Samsung 860 EVO este cel mai nou si performant SSD SATA. A fost lansat de curand in Romania. Acesta a fost special creat pentru a mari viteza de rulare a programelor si a imbunatati functionarea laptopurilor si PC-urilor. Daca majoritatea programelor rulate de un PC sunt incetinite de viteza mica de scriere si de citirea hard-urilor, cu noul SSD de la Samsung puteti mari performanta computerului dumneavoastra. Caracteristicile cheie ale device-ului, prezentate la evenimentul de lansare, fac parte din tehnologia de ulima generatie V-NAND. Dintre acestea amintim: viteza de citire si scriere de pana la 60 de MB/s si rezistenta in timp a SSD-ului de pana la 4800TB scrisi. Datorita acestor caracteristici, viteza de procesare creste, fie ca e vorba de activitatile basic efectuate la PC, fie ca e vorba de activitati mai performante cum ar fi editare foto-video sau transfer mare de date.

Unul din atuurile device-ului de la Samsung este instalarea rapida si usoara. Nu trebuie sa fiti neaparat specialisti in domeniu pentru a putea face singuri acest lucru. Tot ce trebuie sa faceti, dupa ce ati inlaturat partea din spate a laptopului, este sa desurubati cele 4 suruburi care fixeaza HDD-ul pe suportul de prindere si sa montati SDD-ul.

SSD Samsung 860 EVO este disponibil in mai multe de 250 GB, 500 GB, 1TB, 2 TB si 4 TB. SSD-ul il gasim in marime de 2.5 inch pentru PC-uri si laptopuri si variantele de marime SATA M2 si mSATA pentru computere ultra-slim.

In ajutorul celor care isi doresc sa treaca la acest SSD, cei de la Samsung pun la dispozitie gratuit software-ul Data Migration tool fara a mai fi nevoie sa se reinstaleze sistemul de operare sau sa se schimbe setarile in BIOS.

+ There are no comments

Add yours