Sportivi din 18 țări, deja înscriși la startul maratonului panoramic al României – Maratonul Internațional Brașov

Sportivi din 18 țări, deja înscriși la startul maratonului panoramic al României – Maratonul Internațional Brașov


  • Competiția grupează și sportivi ce vin din destinații exotice, precum Mauritius sau Singapore
  • Peste 3.000 de participanți vor lua startul evenimentului din Brașov, în 20 mai
  • Informații complete despre eveniment sunt disponibile pe noul site al evenimentului, maratonulbrasov.ro

Maratonul Internațional Brașov powered by Telekom Sport atrage pasionații de sport din întreaga lume și deja aliniază la start zeci de sportivi străini, veniți din 18 țări, pentru a participa la cursa din inima Transilvaniei.

Cu mai puțin de două luni până la start, competiția a strâns până în prezent participanți din țări precum Bulgaria, China, Elveția, Germania, Iran, Irlanda, Israel, Italia, Marea Britanie, Mauritius, Moldova, Norvegia, Olanda, Rusia, Singapore, Statele Unite, Suedia sau Ungaria, iar lista se va extinde până la debutul competiției.

“Organizăm una dintre cele mai ofertante competiții din Europa ca frumusețe a traseului, ce a primit inclusiv recunoaștere internațională, iar acest lucru se vede inclusiv prin inversarea polilor turismului – reușim să aducem în România sportivi din Mauritius sau Singapore, destinații care, în general, sunt puncte de atracție pentru turiștii din țara noastră. Iar acesta este doar începutul, pentru că perioada de înscrieri încă este deschisă și vedem, constant, un flux zilnic de pasionați care se înregistrează în concurs” a declarat Vlad Stoica, Președinte, Smart Atletic Team.

Maratonul Internațional Brașov powered by Telekom este un eveniment sportiv de masă, un prilej de sărbătoare pentru orașul gazdă, dar și de promovare și descoperire a obiectivelor turistice, culturale și gastronomice din România.

“Maratonul Internațional Brașov crește în amploare de la an la an, ceea ce ne arată că pentru un număr din ce în ce mai mare de oameni mișcarea devine parte a unui stil de viață sănătos. Ne bucurăm că  acest eveniment se plasează deja pe harta celor mai importante competiţii internaționale de profil, iar Telekom Romania a contribuit la acest succes. Numărul țărilor din care vin participanții este într-o continuă creștere, iar acesta este un semn al unui renume care reflectă calitatea evenimentului. Maratonul Internațional Brașov este un eveniment despre mișcare, natură, comori urbane și organizare la superlativ”, a declarat Ionela Păunică, Senior Coordonator PR, Telekom Romania și Director Executiv, Fundația Telekom Romania.

Cursele au doar limita inferioară de vârstă, de patru ani, și o varietate de probe care satisfac orice nivel de pregătire: maraton – 42 km, semimaraton – 21 km, cursă – 10,7 km, cursa populară – 5,7 km, caritabilă, necompetițională și necronometrată, team run – 4×10,7 km și cursa copiilor între 4 și 14 ani.

Organizatorii au pregătit două zile de spectacol, 19 și 20 mai, în care participanții și publicul se vor bucura din plin de atmosfera și surprizele unui eveniment de anvergură, acreditat din 2017 conform standardelor AIMS, cel mai important for international din domeniu.

Înscrierile în competiție sunt deschise până în data de 15 mai, pe pagina noului site www.maratonulbrasov.ro.

La toate cursele, primii clasaţi la masculin, feminin şi în funcţie de categoriile de vârstă vor fi premiaţi financiar, dar şi cu diplome, cupe, produse şi servicii sportive, iar toţi participanţii vor primi un kit generos de concurs şi o medalie specială. În plus, Eva Energy aduce premii inedite, ce constau în abonamente gratuite la servicii de furnizare a energiei electrice.

Maratonul Internațional Brașov este un eveniment organizat de Asociația Șapte Scări și Smart Atletic Team, în parteneriat cu Telekom Romania – partenerul principal al evenimentului, Primăria Brașov, Consiliul Județean Brașov, Federația Română de Atletism – parteneri instituționali, Cinema One – partener gold, Banca Transilvania, Eva Energy, Urban Invest, Paradisul Acvatic – parteneri silver, Dorna, Ciuc Natur Radler, PowerBar – parteneri revitalizare, Columbia, Brasov Trail Adventures – parteneri tehnici, Gral Medical – partener preventie și Telekom Sport – partener media.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul  www.maratonulbrasov.ro şi pe pagina de Facebook a competiției, www.facebook.com/maratonulbrasov.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord