Solutia ideala pentru marketing online

Solutia ideala pentru marketing online


Iti doresti sa iti faci un magazin online sau o pagina care ofera anumite servicii? Te-ai saturat sa ai un sef si iti doresti sa stai in fata calculatorului si sa faci ceea ce iti place? Asta mi-am dorit si eu. Imi doream sa imi fac un site unde sa comercializez haine alternative, precum si albume de muzica pe care nu le poti lua din magazine. Vorbisem deja cu niste prieteni din Germania care ma puteau ajuta sa gasesc acele haine alternative la preturi foarte bune. In plus, in timpul ultimei vizite, descoperisem niste magazine super de unde puteam achizitiona atat CD-uri rare, cat si viniluri pentru cei ce cautau un album deosebit, gen Kamelot – “The Shadow Theory”. In Romania e destul de greu sa gasesti astfel de lucruri si, din fericire, “Rock is not dead”. Usor de zis, greu de facut! Este nevoie de o investitie intr-un domeniu, dar si de strategii si aplicatii specifice marketing-ului online.Asa ca a trebuit sa invat si, in acelasi timp, sa apelez la un mic-mare ajutor.

Asa am ajuns la InboxTarget.ro. Desi nu sunt o experta in marketing automation, mi-a placut foarte mult ceea ce face. Este o aplicatie foarte utila ce are o experienta vasta si un portofoliu impresionat de clienti care au folosit aceasta strategie pentru optimizarea afacerii lor.

Ce imi ofera?

  1. In maxim 5 minute imi creeaza un newsletter folosind produsele de pe site.
  2. Trimite automat aceste newslettere in conformitate cu optiunea sau interesul fiecarui utilizator in parte.
  3. Face retargeting al emailurilor atunci cand este nevoie.
  4. Mesajele sunt afisate in mod dinamic catre o audienta segmentata in site-ul meu.
  5. Creeaza campanii in pasi, asa numitele workflow. Acest lucru este facut in sensul de a duce la bun sfarsit achizitionarea produsului.
  6. Onsite sunt recomandate produse.
  7. In plus, fac retargeting prin notificari push.

Asta este doar o parte din lucrurile pe care InboxTarget le face. Chiar daca nu sunt cele mai mici costuri pentru o astfel de aplicatie, beneficiile sunt multiple. Practic aceasta aplicatie functioneaza ca si cum ai avea mai multi angajati la un loc. Daca faci un calcul la rece, vei vedea ca preturile sunt justificate si, de fapt, iesi in castig. De ce? Pai scapi de costurile cu angajatii adica salarii, taxe etc. Nu exista erori. Oamenii mai gresesc pe cand aceasta aplicatie este extrem de precisa. Astfel te va scuti de multe batai de cap si de timp pierdut. Vei face tot ceea ce vrei intr-un timp scurt si cu eficienta maxima. In plus, furnizorul iti va oferi suport si raspunsuri la intrebari. Nimeni nu se naste invatat. Nu este nicio rusine sa intrebi atunci cand nu sti ce sa faci.

Alegand InboxTarget ai garantia ca vei reusi sa iti construiesti afacerea online pe care ti-o doresti si vei avea explicatiile necesare pentru tool-urile pe care le vei folosi. Calculeaza bine, analizeaza si decide.

Eu mi-am pus pe picioare afacerea cu ei. Sunt mai mult decat multumita. In plus am invatat o multime de lucruri care imi vor fi utile pe viitor.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord