Review: obiectiv Zoom 18X pentru smartphone-uri

Review: obiectiv Zoom 18X pentru smartphone-uri


De foarte mult timp incerc sa gasesc o solutie pentru a obtine fotografii deosebite. Imi place sa fac asta ca si hobby, este foarte relaxant si poate de ce nu, sa ajung pe viitor sa fac asta la nivel profesional. Din pacate, momentan am un buget limitat pentru o investitie iar telefonul meu scoate poze bune dar nu suficient.

Acum cateva zile in timp ce pierdeam vremea pe internet am dat intamplator peste un review la acest obiectiv zoom 18X cu suport universal, care mi-a atras atentia in primul rand prin design si mai apoi specificatii. asa ca am inceput sa caut mai multe pareri despre acest produs. Dupa cateva click-uri m-am convins si comanda a fost pusa.

Voi face o scurta prezentre a produsulu, poate este de ajutor si altora care au aceeasi pasiune ca mine.

Obiectivul Zoom 18X ste un device accesibil fiecarei categorii de varsta. Acesta se poate folosi la orice tip de telefon si ajuta la obtinerea unor imagini foarte clare si cu o calitate optima.

Zoom-ul optic este de pana la 18 ori, ceea ce inseamna ca putem surprinde detalii care se afla la mare departare de noi, respectv intre 1.2 M si 2 KM.

Obiectivul Zoom 18X este alcatuit din aluminiu, ceea ce ii confera o rezistenta mai mare in timp si un aspect placut si futurist. Acesta are in componenta si un inel de focalizare,cu ajutorul caruia putem sa ne jucam foarte usor cu prim plan-urile si planurile secundare in functie de ce dorim sa surprindem in poza.

Un alt avantaj al device-ului este ca trepiedul are un suport universal de fixare a telefonului. Clemele suportului se ajusteaza cu usurinta in functie de dimensiunea oricarui tip de telefon.

Pachetul contine:

-obiectivul Zoom 18X

-capace pentru obiectiv

-trepiedul pe care se fixeaza telefonul

-saculet pentru protectia obiectivului

-manual de instructiuni

In concluzie, recomand acest obiectiv deoarece  este foarte practic, se utilizeaza foarte usor si mai ales este la un pret accesibil oricui. Eu am inceput sa il folosesc si de atunci nu ma mai pot dezlipi de el .

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord