Recomandare: Firme de transport persoane

Recomandare: Firme de transport persoane


Firmele de transport pesoane sunt din ce in ce mai numeroase. Toate iti promit conditii decente si seriozitate. Insa nu este chiar asa. Sunt foarte putine care chiar ofera conditiile promise.

Din fericire eu am avut norocul sa gasesc doua firme de transport care sa imi asigure siguranta si confort. Calatoresc adesea in diverse locatii ale Europei pentru ca am anumite afaceri. Cum imi este teama de avion si nu imi place sa conduc pe distante asa mari, am preferat sa iau autocarul de fiecare data. Nu pot spune ca nu am nimerit prost.

Totul a fost asa pana cand un prieten mi-a recomadant firma Giltrans. Trebuia sa ajung in Anglia. Am contactat firma si m-au asigurat ca imi pot oferi transport persoane Romania Anglia la preturi avantajoase si conditii decente. Am crezut ca sunt doare vorbe asa cum se intamplase cu alte firme. Insa am avut o surpriza deosebita. Cand am urcat in autocar, curatenia era una exemplara. Mai mult, aveau toate dotarile necesare unei calatorii lungi: internet, frigider, aer conditionat. Pentru a alunga plictiseala din timpul transportului, am vizionat filme relaxante pe sistemele video de ultima generatie. Mai mult, in pretul biletului am primit si o masa calda. Am ajuns la destinatie odihnit si relaxat. Cred ca nici cu avionul nu as fi avut parte de un asemenea tratament. Autocarul m-a lasat exact la adresa unde aveam nevoie sa ajung, lucru care mi s-a parut extraordinar. Pentru a ma convinge ca nu este doar o intamplare, urmatoarea iesire din tara am efectuat-o tot cu ei. Am ales, de data acesta, serviciul de transport persoane Romania Germania. Absolut nicio diferenta de calitate fata de transportul precedent. Aceleasi conditii extraordinare, aceeasi oameni profesionisti si atenti la nevoile pasagerilor.

Si pentru a acoperi cererea care este din ce in ce mai mare, in aceeasi locatie puteti gasi pe cei de la Raltours. Am incercat serviciul lor de transport persoane Romania Italia. Mi-a fost oferit profesionalism, dar si siguranta deplina. Autocarele lor sunt moderne si mai mult decat confortabile. Soferii sunt experimentati si isi cunosc bine meseria. Toate cele trei calatori, pot sa spun, ca au fost o adevarata placere. M-am simtit ca si cand as fi plecat intr-o croaziera si nu in calatoriile mele obisnuite de afaceri. Sunt convins ca, de acum, indiferent de destinatia europeana pe care o voi alege, voi calatorii doar aceste firme de transport pentru ca mi-au castigat increderea pentru totdeauna.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord