Pompe de san si sterilizatoare pentru biberoane, ca sa va rasfatati bebelusul cu cel mai bun lapte din lume. Al dumneavoastra!

Pompe de san si sterilizatoare pentru biberoane, ca sa va rasfatati bebelusul cu cel mai bun lapte din lume. Al dumneavoastra!


Mamicile care vor sa-si stimuleze lactatia sau cele care vor sa-si extraga laptele cand nu sunt acasa, pentru a-si hrani mai tarziu bebelusul cu ceva bun, natural si sanatos, care intareste sistemul imunitar, folosesc in acest scop pompe de san . Si asta nu de ieri, de azi, ci de mai bine de un secol si jumatate! Primul patent pentru o pompa de san – nr 11.135 – a fost acordat de United States Patent Office (echivalentul american al OSIM-ului nostru) pe data de 20 iunie 1854 unui anume O.H. Needham. Inventia a fost perfectionata cu noua ani mai tarziu de un anume L.O. Colbin. In anul 1923, inginerul american de origine germana Edward Lasker (1855 – 1981, totodata maestru international de sah si campion de GO) a creat o pompa de san perfectionata, care reproducea perfect felul in care sug bebelusii si putea extrage intreaga cantitate de lapte din sanul tinerelor mamici. Ca urmare, pe data de 4 octombrie 1927, Lasker primea pentru inventia sa patentul US 1.644.257 – evident, tot de la US patent Office. De atunci, aceasta inventie a devenit din ce in ce mai populara, mai ales in randul mamicilor care au nascut prematur.

Daca sunteti intr-una din situatiile descrise mai sus, puteti gasi la magazine precum bebecarucior.ro astfel de dispozitive performante, cum ar fi, de exemplu, pompa de san electrica Kidscare KC103 . Este un dispozitiv cu un design foarte reusit, care permite laptelui sa curga direct de la san in biberon (a carui capacitate este de 130 de mililitri) si imita perfect suptul bebelusului. Are afisaj LCD si un motor silentios, o cupa din silicon pentru masaj ce se muleaza perfect pe san pentru o utilizare corecta, iar datorita celor 15 niveluri de aspiratie si trei frecvente de stimulare, ofera o extractie eficienta. Mai mult chiar, poate fi alimentata atat de la retea (220 volti, 50 – 60 de hertzi), cat si prin USB, adica… din calculator! Ceea ce inseamna ca o puteti folosi linistite si la locul de munca!

Iar daca v-ati hotarat sa va luati pompe de san, nu ezitati sa folositi si sterilizatoare biberoane . Fie ca veti lua sterilizatoare electrice, fie ca veti opta pentru sterilizatoare cu microunde, in acest fel va veti asigura ca bebelusul dumneavoastra nu se imbolnaveste si se bucura in primul sau an de viata de „bunatatile” pe care i le daruiti!

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord