Mediteaza-ti copilul pentru rezultate mai bune

Mediteaza-ti copilul pentru rezultate mai bune


Daca doresti sa iti meditezi copilul cu profesori foarte bine pregatiti, solutia ideala este Centrul de meditatii Capri. Cerintele din programa scolilor nu mai sunt de mult timp usoare. De cele mai multe ori, doar temele si orele de la clasa nu sunt suficiente. Numarul de copii din clase este mare si profesorii nu mai fac fata in a da explicatii individuale.

Pentru a te asigura de faptul ca nivelul academic al copilului tau va fi unul foarte bun, poti opta sa il meditezi cu ajutorul unor dascali tineri, energici si dedicati. Capri este un Centru de meditatii Bucuresti specializat in instruirea individuala a cursantilor. Cele doua sedii din Bucuresti ofera conditii de studiu placute, moderne.

 

De exemplu, daca cel mic nu se descurca foarte bine la matematica sau are un nivel bun, dar isi doreste sa se pregateasca pentru anumite concursuri sau olimpiade, aici veti gasi sprijinul de care aveti nevoie. Stim cu totii cat de dificila este aceasta materie. Manualele scolare nu sunt foarte explicite si copiii pierd adesea sirul lectiilor si nu mai fac fata cerintelor. De aceea, este necesar sa ii indreptati catre meditatii matematica din momentul in care observati aparitia unor probleme. Nu lasati ca lacunele sa devina ireversibile. Incepeti din timp! Alaturi de profesori de la Centrul de meditatii Capri, cei mici vor descoperi faptul ca matematica poate fi o materie frumoasa. Indiferent de varsta copilului, dascalii de aici vor reusi sa ii faca pe elevi sa asimileze notiunile de baza, dar si complexe ale materiei. Procesul de invatare este unul placut si adaptat vremurilor moderne. In centru veti descoperi ca nu exista rigorile unei scoli traditionale. Profesorii de aici nu isi doresc elevi timorati. Scopul lor este de a-i face pe cursanti sa capete curaj, sa aiba incredere in capacitatile lor si sa se dezvolte permanent.

Meditandu-ti copilul la Capri, vei avea garantia unor rezultate excelente.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord