Joita Lucian, fotograful sufletului

Joita Lucian, fotograful sufletului


Orice cuplu serios stie ca intr-o buna zi o sa vina si momentul in care trebuie sa faca marele pas. Exact! Mult asteptata nunta pe care toti o asteapta cu drag.

Ce multi omit adesea in ziua nuntii, este fotografia care trebuie sa arata impecabil. Sunt multi fotografi amatori, dar cine doreste o imagine demna de Instagram va apela la un fotograf nunta profesionist.

Joita Lucian este cel mai bun fotograf nunta Bucuresti, deoarece nu exista forum unde miresele sa nu il pomeneasca. Toata lumea doreste sa beneficieze de serviciile sale foto.

Reputatia pe care si-a construit-o in timp, l-a ajutat sa primeasca comenzi in toata tara. Este genul de artist care se implica total in fotografie pana cand atinge perfectiunea.

Serviciile sale foto video nunta pot fi gasite si online. Joita lucian are un portofoliu impresionant, deoarece toate fotografiile par a fi facute cu vedete autohtone, insa realitatea este ca lucreaza cu oameni normali ce doresc amintiri frumoase din ziua nuntii.

Cel mai frumos cadou pe care il poti face persoanei dragi tie este un album fotografic. Joita Lucian reuseste sa transpuna toate sentimentele din momentul respectiv, astfel serviciul foto video va fi precum o carte din lumea basmelor.

Artistul Joita Lucian investeste foarte mult in aparatura sa de fotografiat, satisfactia clientului fiind cea mai importanta. Avand si o imaginatie bogata, fotograful Joita Lucian lucreaza cu absolut orice tematica pusa in joc de clientii sai. Desi prefera sa fie pus in tema, improvizeaza foarte usor si pe moment.

Nicio clipa nu va fi irosita fara a face o poza pe care sa o adaugati in albumul de nunta.

Pentru costuri suplimentare este dispus sa faca le mireselor si sedinte foto extra, in tinuta de nunta.

Va recomand cu incredere sa apelati la serviciile profesioniste de fotograf nunta Bucuresti puse la dispozitie de Joita Lucian.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord